230
Η θανούσα εισήχθη στο Νοσοκομείο Θηβών το πρωί της Τετάρτης |

Θρήνος στη Θήβα: Πέθανε 15χρονη θετική στον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2021, 12:01
Η θανούσα εισήχθη στο Νοσοκομείο Θηβών το πρωί της Τετάρτης
|

Θρήνος στη Θήβα: Πέθανε 15χρονη θετική στον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2021, 12:01

Κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο της Θήβας 15χρονη η οποία είχε διακομιστεί εσπευσμένα το πρωί της Τετάρτης στο νοσηλευτικό ίδρυμα με έντονα συμπτώματα κορονοϊού.

Η 15χρονη ήταν θετική στον κορονοϊό και είχε υποκείμενα νοσήματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αιτία θανάτου φέρεται να είναι η καρδιακή ανακοπή. Σε κάθε περίπτωση αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστική εξέτασης, στην οποία υποβάλλονται μόνο ειδικές περιπτώσεις που έχουν καταλήξει με Covid-19, λόγω της επικινδυνότητας της διαδικασίας.

Την ίδια στιγμή, με κορονοϊό, διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται η μητέρα της.

«Η 15χρονη εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας με συμπτώματα του ιού. Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε το δυσάρεστο γεγονός. Κάνω έκκληση στους δημότες για μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων», δήλωσε ο δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου, επιβεβαιώνοντας την είδηση του θανάτου του κοριτσιού.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Θήβας

«Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορονοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.

Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε.

Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...