617
Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα διαγωνίζονται για την Ελλάδα και την Κύπρο αντίστοιχα |

Τάμτα και Ντούσκα για μία θέση στον τελικό της Γιουροβίζιον

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2019, 16:24
Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα διαγωνίζονται για την Ελλάδα και την Κύπρο αντίστοιχα
|

Τάμτα και Ντούσκα για μία θέση στον τελικό της Γιουροβίζιον

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2019, 16:24

Ο πρώτος ημιτελικός του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Γιουροβίζιον θα διεξαχθεί απόψε Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 στο Τελ Αβίβ στις 22.00. Ελλάδα και Κύπρος, η Κατερίνα Ντούσκα με το τραγούδι «Better Love» και η Τάμτα με το «Replay» θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου 18 Μαΐου. Η Κύπρος έχει την «ατυχία» να εμφανίζεται πρώτη, σπάζοντας τον πάγο της βραδιάς, χωρίς να έχει ζεσταθεί κατάλληλα το κοινό, ενώ η Ελλάδα θα εμφανιστεί προτελευταία, στη 16η σειρά.

Ο αποψινός ημιτελικός θεωρείται πάντως ο πιο εύκολος από τους δύο, καθώς τα μεγαλύτερα και τα πιο επικίνδυνα φαβορί θα διαγωνιστούν για την πρόκριση στον ημιτελικό της Πέμπτης. Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν, με την Ελλάδα και την Κύπρο να μην θεωρούνται εφέτος από τα πιο δυνατά χαρτιά της Γιουροβίζιον. Αν και οι δύο τραγουδίστριες έχουν αποσπάσει καλές κριτικές για τις φωνητικές τους δυνατότητες, δεν λείπει η κλασική γκρίνια για τα τεχνικά προβλήματα και από τις δύο αποστολές, μάλλον για να έχουν κάποιον να κατηγορήσουν, σε περίπτωση που μείνουν εκτός τελικού.

Οι τρεις φάσεις του διαγωνισμού θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 και από το κανάλι HD της ΕΡΤ, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο ert.gr.

Στον σχολιασμό και την παρουσίαση των δύο ημιτελικών και του τελικού θα είναι η δημοσιογράφος Μαρία Κοζάκου και ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης (μαζί στη φωτογραφία κάτω). Στη ραδιοφωνική μετάδοση για το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, θα είναι ο Δημήτρης Μεϊδάνης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μαζί και πάλι! #eurovision #eurovision2019 #eurovisionert #commentators #TelAviv2019 #daretodream

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kozakou (@mariakozakou) στις

Ξεκινά λοιπόν για ακόμα μία χρονιά ο διαγωνισμός τραγουδιού που οι περισσότεροι αγαπούν να μισούν, αλλά τελικά καταλήγουν να βλέπουν και να σχολιάζουν, έχοντας φυσικά παραγγείλει πίτσες και σουβλάκια σε κάποιο σπίτι φίλου που έχουν μαζευτεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...