237
Ο Μένιος Φουρθιώτης σε glamorous στιγμές ως παρουσιαστής talent show στο Οpen | YouTube/Οpen

Συνελήφθη (ξανά) ο Μένιος Φουρθιώτης

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2021, 16:18
Ο Μένιος Φουρθιώτης σε glamorous στιγμές ως παρουσιαστής talent show στο Οpen
|YouTube/Οpen

Συνελήφθη (ξανά) ο Μένιος Φουρθιώτης

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2021, 16:18

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Περιστέρι ο Μένιος Φουρθιώτης και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Ο τηλεπαρουσιαστής συνελήφθη έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του πρώην συνεργάτης του στο Τμήμα Εκβιαστών.

Αφορμή αποτέλεσε ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη στο Facebook για τον πρώην συνεργάτη του, τον οποίο και κατονόμαζε.

«Ουδείς επικινδυνότερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου», έγραφε, γιατί «ο αχάριστος όχι μόνο δεν νοεί να ανταποδώσει το καλό αλλά με πλήρη αήθεια ούτε καν το αναγνωρίζει. Αυτός είναι ο ορισμός της αχαριστίας στην απλή του έκφραση. Η αλαζονεία και η υπεροψία κυβερνούν τη σκέψη και τον λόγο του. Χίλια καλά να κάνεις, λέει ο λαός, ένα να μην κάνεις είναι σαν να μην έκανες κανένα».

Είχε προηγηθεί σύγχυση από προαναγγελία του ίδιου του παρουσιαστή για συνέντευξή του στην τηλεόραση του Αlpha και την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, παρά το γεγονός ότι του έχει επιβληθεί απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων. Από το κανάλι της Κάντζας, πάντως, διέψευδαν ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είχε αποφυλακιστεί στις αρχές Οκτωβρίου, πέντε μήνες μετά την προφυλάκισή του (εδώ) για τις σκηνοθετημένες επιθέσεις στην οικία του στον Διόνυσο, αλλά και την επίθεση κατά των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ στη Ν. Ερυθραία. Του είχε επιβληθεί εγγύηση 30.000 ευρώ και οι όροι της υποχρέωσης εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κατοικίας του τρεις φορές τον μήνα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, καθώς και της απαγόρευσης τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...