188
Ο Γιώργος Τράγκας σε φωτογραφία από τα εγκαίνια του κόμματός του «Ελεύθεροι Ανθρωποι» | INTIMEnews

Νίκος Τράγκας: Από το καλοκαίρι του έλεγα «Γιώργο, εμβολιάσου»

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2021, 16:06
Ο Γιώργος Τράγκας σε φωτογραφία από τα εγκαίνια του κόμματός του «Ελεύθεροι Ανθρωποι»
|INTIMEnews

Νίκος Τράγκας: Από το καλοκαίρι του έλεγα «Γιώργο, εμβολιάσου»

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2021, 16:06

Συγκινημένος, αλλά και θυμωμένος για την απώλεια του ετεροθαλούς αδελφού του, Γιώργου Τράγκα, ο Νίκος Τράγκας μιλά για την τελευταία επικοινωνία τους, αλλά και την επιμονή του να μην εμβολιαστεί, αν και διαβητικός.

«Είχε μια άποψη δική του, πίστευε πως δεν έπρεπε να εμβολιαστεί και το πλήρωσε τελικά με τη ζωή του. Από το καλοκαίρι που είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο του είχα πει “Γιώργο, εμβολιάσου”. Αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο. Αν με ρωτήσετε, φυσικά και είμαι λυπημένος που έφυγε έτσι, αλλά περισσότερο αισθάνομαι πως είμαι θυμωμένος γιατί πήγε τσάμπα. Εξαιτίας της υγείας του έπρεπε να είχε εμβολιαστεί με το που εμφανίστηκε το εμβόλιο. Ηταν γιος γιατρού και έπρεπε να είχε εμβολιαστεί. Δυστυχώς ο Γιώργος δεν άκουγε, έκανε το δικό του. Επρεπε να είχε ακούσει τον γιατρό», είπε ο Νίκος Τράγκας στο protothema.gr.

«Από παιδί ο Γιώργος ήταν επαναστάτης και μάλιστα από μικρός ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Τα τελευταία χρόνια είχαμε λίγο απομακρυνθεί η αλήθεια είναι, αλλά πάντα νοιαζόμασταν ο ένας για τον άλλον. Ηταν ο μικρός μου αδελφός, είχαμε 13 χρόνια διαφορά. Κρίμα, πολύ κρίμα. Μίλησα και με τα παιδιά του, είναι λυπημένα και λογικό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...