220
Ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν στην Θεσσαλονίκη, επέστρεψε στην Αθήνα και τώρα σπεύδει στις Σέρρες | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/MUSALLARI BRIGGEN

Συναγερμός κορονοϊού στις Σέρρες – επί τόπου ο Χαρδαλιάς

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2020, 22:02
Ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν στην Θεσσαλονίκη, επέστρεψε στην Αθήνα και τώρα σπεύδει στις Σέρρες
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/MUSALLARI BRIGGEN

Συναγερμός κορονοϊού στις Σέρρες – επί τόπου ο Χαρδαλιάς

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2020, 22:02

Τόσες μέρες ξέραμε για τα Ιωάννινα, την Καστοριά, τη Λάρισα και βεβαίως την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Τώρα όμως οι Σέρρες προβάλλουν ως το νέο μέτωπο της επιδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, καθώς με βάση τα ανακοινωθέντα από τον ΕΟΔΥ το Σάββατο, η περιφερειακή ενότητα Σερρών κατέγραψαν 54 κρούσματα —τα περισσότερα μετά την Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Καθώς φαίνεται ότι η περιοχή έχει μεγάλο ιιοκό φορτίο, ενδεχομένως λόγω της εγγύτητας με τη Θεσσαλονίκη, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι σπεύδει στις Σέρρες την Κυριακή συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Υπενθυμίζεται οτι ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών έχει περάσει από την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, στο επίπεδο 3 αυξημένης επιτηρητής στο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Ανησυχία υπάρχει και για τη Δράμα όπου καταγράφηκαν 14 κρούσματα το Σάββατο.

Ο κ. Χαρδαλιάς θα συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη (09.30) στην έδρα της Αντιπεριφέρειας, με συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κεντρικής  Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλου, του Δημάρχου της πόλης, Αλέξανδρου Χρυσάφη, καθώς και όλων των Δημάρχων της περιοχής, για τον καλύτερο συντονισμό και τη βέλτιστη απόκριση όλων των τοπικών φορέων στην αντιμετώπιση της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Τον κ. Χαρδαλιά θα συνοδεύσουν, επίσης, στελέχη της Ομάδας Πρώτης Απόκρισης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και η αποστολή θα προσγειωθεί στις 9 το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών (Ραιδεστού).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...