200
Φωτορεπόρτερ περιμένουν το αυτοκίνητο που μεταφέρει τον Χάρι (πίσω από το περιπολικό της αστυνομίας) έξω από το αεροδρόμιο του Χίθροου | Twitter

Στο Λονδίνο ο Χάρι για να δει τον Κάρολο

Protagon Team Protagon Team 6 Φεβρουαρίου 2024, 16:50
Φωτορεπόρτερ περιμένουν το αυτοκίνητο που μεταφέρει τον Χάρι (πίσω από το περιπολικό της αστυνομίας) έξω από το αεροδρόμιο του Χίθροου
|Twitter

Στο Λονδίνο ο Χάρι για να δει τον Κάρολο

Protagon Team Protagon Team 6 Φεβρουαρίου 2024, 16:50

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Λονδίνο το μεσημέρι της Τρίτης για να επισκεφθεί τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο Γ’, μετά την ανακοίνωση ότι ο μονάρχης διαγνώσθηκε με καρκίνο,  σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο δούκας του Σάσεξ, ο μικρότερος γιος του 75χρονου μονάρχη, ο οποίος έχει απαρνηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα και ζει τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, έφτασε στο αεροδρόμιο του Χίθροου ταξιδεύοντας με νυχτερινή πτήση από το Λος Αντζελες για να επισκεφτεί τον πατέρα του στην κατοικία του στο Clarence House.

Τον πρίγκιπα περίμεναν έξω από το Χίθροου φωτορεπόρτερ, ελπίζοντας να τον φωτογραφίσουν πίσω από τα φιμέ τζάμια του αυτοκινήτου που τον μετέφερε συνοδεία περιπολικών.

Ο Χάρι έχει αποξενωθεί από τον πατέρα του και τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, τα τρία τελευταία χρόνια και το 2023 εξέδωσε μια αυτοβιογραφία στην οποία επικρίνει τη βασιλική οικογένεια.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι ο Κάρολος Γ’, ο οποίος βρίσκεται στον βρετανικό θρόνο εδώ και 18 μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας του βασίλισσας Ελισάβετ Β’, θα αναβάλει τις δημόσιες υποχρεώσεις του για να υποβληθεί σε θεραπεία.

Δεν διευκρινίστηκε από τι καρκίνο πάσχει ο βασιλιάς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...