283
Η Μαντόνα φαίνεται ότι θα αποκτήσει σπίτι (και) στην Πορτογαλία | EPA/FRANCK ROBICHON

Στην Πορτογαλία μετακομίζει η Μαντόνα για χάρη του ποδοσφαιριστή γιου της

Protagon Team Protagon Team 1 Σεπτεμβρίου 2017, 11:59
Η Μαντόνα φαίνεται ότι θα αποκτήσει σπίτι (και) στην Πορτογαλία
|EPA/FRANCK ROBICHON

Στην Πορτογαλία μετακομίζει η Μαντόνα για χάρη του ποδοσφαιριστή γιου της

Protagon Team Protagon Team 1 Σεπτεμβρίου 2017, 11:59

Δίπλα στη νέα αρχή του γιου της στην Πορτογαλία πρόκειται να είναι η Μαντόνα – και εννοούμε πραγματικά δίπλα, μετακομίζοντας μαζί του στην Πορτογαλία.

Η Μαντόνα, όπως γράφουν πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης, διαμένει σε ξενοδοχείο της Λισαβόνας, εν αναμονή της εγκατάστασής της σε έπαυλη ώστε ο 11χρονος γιος της να εγγραφεί στην ποδοσφαιρική ακαδημία της Μπενφίκα.

Το εβδομαδιαίο περιοδικά Visao θριαμβολογεί μάλιστα ότι η αμερικανίδα τραγουδίστρια «δεν είναι πλέον μια τουρίστρια, είναι μια κάτοικος Λισαβόνας», ενώ αναδημοσιεύει φωτογραφίες που ανάρτησε στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, η 59χρονη τραγουδίστρια από αρκετές επισκέψεις της στην Πορτογαλία τους τελευταίους μήνες.

Dream Big ⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️

A post shared by Madonna (@madonna) on

Η τραγουδίστρια φέρεται μάλιστα να έχει αγοράσει σπίτι στη γραφική πόλη Σίντρα, περίπου 30 χλμ. βορειοδυτικά της Λισαβόνας. Το οίκημα του 19ου αιώνα, ιστορικής αξίας, είχε τεθεί προς πώληση αντί 7,5 εκατομμυρίων ευρώ και η ανακαίνισή του μπορεί να διαρκέσει περίπου έξι μήνες, σύμφωνα με το Visao.

Προς τι όλα αυτά, το εξηγεί η εφημερίδα Correio da Manha που γράφει ότι ο 11χρονος Ντέιβιντ Μπάντα, ο γιος της Μαντόνα από τα τέσσερα παιδιά που υιοθέτησε στο Μαλάουι, εγγράφηκε πρόσφατα στο κέντρο προπόνησης της Μπενφίκα στο Σεϊξάλ, στα νότια προάστια της πρωτεύουσας.

Αφού πέρασε εκεί ένα πρώτο δοκιμαστικό την άνοιξη, το αγόρι «ανήκει στις κατηγορίες τζούνιορ της λέσχης και θα διαμείνει στην ακαδημία μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα στο γαλλικό σχολείο της Λισαβόνας».

Τον Μάιο η Μαντόνα εθεάθη σε αυτό το σχολείο προκαλώντας τις πρώτες φήμες για την πρόθεσή της να εγκατασταθεί στη Λισαβόνα με τα υιοθετημένα παιδιά της.

Η τραγουδίστρια δεν είναι η πρώτη διασημότητα που επιλέγει να ζήσει στην πορτογαλική πρωτεύουσα ή να αγοράσει σπίτι εκεί. Έχουν προηγηθεί οι κινηματογραφικοί αστέρες Τζον Μάλκοβιτς, Μόνικα Μπελούτσι και Μάικλ Φασμπέντερ, ο γάλλος σχεδιαστής υποδημάτων Κριστιάν Λεμπουτέν και ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου Ερίκ Καντονά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...