325
Η Ρούπα κατά την προσαγωγή της στα Δικαστήρια | ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Intime

Στην οικογένεια της Πόλας Ρούπα θα ανατεθεί η επιμέλεια του γιου της

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2017, 18:09
Η Ρούπα κατά την προσαγωγή της στα Δικαστήρια | ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Intime

Στην οικογένεια της Πόλας Ρούπα θα ανατεθεί η επιμέλεια του γιου της

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2017, 18:09

Στα χέρια της Εισαγγελέως Ανηλίκων είναι πλέον οι γνωματεύσεις γιατρών και κοινωνικών λειτουργών που δίνουν το πράσινο φως για να αναλάβουν την επιμέλεια του παιδιού του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα η γιαγιά του.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και μέσα στην ημέρα η επιμέλεια του 6χρονου αγοριού θα ανατεθεί με εισαγγελική εντολή στην οικογένεια της Ρούπα και συγκεκριμένα μόνο στην μητέρα της κρατούμενης και όχι και την αδελφή της, όπως είχε αιτηθεί αρχικά.

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή, λίγο μετά το μεσημέρι, η Πόλα Ρούπα και η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, η οποία είχε συλληφθεί μαζί της, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Και οι δύο εμφανίζουν  συμπτώματα εξάντλησης μετά την απεργία πείνας και δίψας που πραγματοποιούν.

Η Αθανασοπούλου είχε δηλώσει ότι πραγματοποιεί και η ίδια απεργία πείνας και δίψας μέχρι οι Αρχές δώσουν την επιμέλεια του αγοριού στην οικογένεια της Ρούπα. Στο νοσοκομείο θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Μία από τις πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν στο σπίτι όπου διέμενε η Πόλα Ρούπα. δόθηκε μαζί με άλλες στη δημοσιότητα κατόπιν εντολής του εισαγγελέα

Αν όμως αυτή η πτυχή της υπόθεσης της σύλληψης της Πόλας Ρούπα που αφορά τον ανήλικο γιο της, φαίνεται να κλείνει, η άλλη, αυτή που αφορά τη δράση της, παραμένει ανοιχτή όσο οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες σε κατοικίες και στα αντικείμενα που κατέσχεσαν.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε στην κατοικία στην Ηλιούπολη όπου κρυβόταν η Πόλα Ρούπα, δύο πολεμικά τυφέκια, δύο πυροβόλα όπλα-πιστόλια, τέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου) και φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.

Επίσης, κοντά στο σπίτι στον Αγιο Δημήτριο, όπου διέμενε η συλληφθείσα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε όχημα το οποίο φέρεται ότι είχε αγοραστεί το Δεκέμβριο του 2016 από τις δύο συλληφθείσες.

Ακόμη, και στις δύο οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά (τουλάχιστον 100.000 ευρώ) ενώ οι Αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για χρήματα από ληστεία τράπεζας.

Άλλη μια έρευνα έγινε την Κυριακή σε χώρο στον Ωρωπό, χωρίς να προκύψουν ευρήματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...