299
Ο Χάρι και η Μέγκαν στο Κένσιγκτον, στις 27 Νοεμβρίου 2017 | REUTERS/Toby Melville/File Photo

Στη δημοσιότητα οι επίσημες φωτογραφίες από τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2017, 19:38
Ο Χάρι και η Μέγκαν στο Κένσιγκτον, στις 27 Νοεμβρίου 2017
|REUTERS/Toby Melville/File Photo

Στη δημοσιότητα οι επίσημες φωτογραφίες από τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2017, 19:38

Ο πρίγκιπας Χάρι και η μνηστή του, η αμερικανίδα Μέγκαν Μαρκλ, έδωσαν στη δημοσιότητα μια σειρά από πορτρέτα που τράβηξε ο φωτογράφος Αλέξι Λουμπομίρσκι, με αφορμή τον αρραβώνα τους.

Ο Λουμπομίρσκι, πρώην βοηθός του Μάριο Τεστίνο, γνωστού για τις φωτογραφίες που τράβηξε με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, έκανε τη φωτογράφηση αυτή την εβδομάδα στην έπαυλη Φρόγκμορ, κοντά στον Πύργο του Ουίνδσορ.

DRkY6bsWsAA6m3k
«Δεν μπορώ παρά να χαμογελάσω όταν κοιτώ τις φωτογραφίες που τραβήξαμε, τέτοια ήταν η ευτυχία τους»
, δήλωσε ο Λουμπομίρσκι.

Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο του ερωτευμένου ζευγαριού, καθώς και μια έγχρωμη φωτογραφία όπου οι Χάρι και Μέγκαν ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

Ο πρίγκιπας αγκαλιάζει τη μέλλουσα γυναίκα του στο ένα πορτρέτο και στο άλλο χαμογελάνε και οι δύο, έχοντας δίπλα δίπλα τα πρόσωπά τους, το μόνο σίγουρο είναι πως ο γαλαζοαίματος έχει βρει επιτέλους τον άλλο του μισό.

Από την άλλη, η Μέγκαν, χωρίς να ντρέπεται να εκδηλωθεί μπροστά στον φακό του Αλέξι, αγγίζει τρυφερά το πρόσωπο του πρίγκιπα, δείχνοντας έτσι το λαμπερό μονόπετρο.

DRkY7D2XcAAQTHi
Ο 33χρονος Χάρι, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, και η 36χρονη Μαρκλ, γνωστή κυρίως από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Suits», ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους τον περασμένο μήνα.

Οπως έγινε επίσης γνωστό, ο πρίγκιπας και η Μέγκαν θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου του 2018, στον Πύργο του Ουίνδσορ – στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, σε έναν τόπο που συνδέεται αιώνες τώρα με τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του.

DRk0_cWX4AAx3lG
Η κοινοποίηση των φωτογραφιών έρχεται μια μέρα αφότου η νεαρή μνηστή του πρίγκιπα Χάρι συνέφαγε για πρώτη φορά με τη βασίλισσα Ελισάβετ, σπάζοντας το πρωτόκολλο του Μπάκιγχαμ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...