281
Ο Μάθιου Πέρι και ο Ματ ΛεΜπλανκ σε μία ακόμη... αθλητική αναμέτρηση στα «Φιλαράκια» | NBC/YouTube

Ποιος έκλεψε το «ποδοσφαιράκι» του «Τζόι» και του «Τσάντλερ»;

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2019, 14:14
Ο Μάθιου Πέρι και ο Ματ ΛεΜπλανκ σε μία ακόμη... αθλητική αναμέτρηση στα «Φιλαράκια»
|NBC/YouTube

Ποιος έκλεψε το «ποδοσφαιράκι» του «Τζόι» και του «Τσάντλερ»;

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2019, 14:14

Εχουν περάσει 15 ολόκληρα χρόνια από το φινάλε της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια» (Friends) και ο Ματ ΛεΜπλανκ που υποδυόταν τον αξιολάτρευτο και γκαφατζή «Τζόι» της θρυλικής εξάδας, έκανε διάφορες αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «The Tonight Show», ο δημοφιλής ηθοποιός, όταν έπεσαν οριστικά οι τίτλοι τέλους του θρυλικού σίριαλ, αποφάσισε να κάνει… πλιάτσικο στο πλατό, όχι για οικονομικούς, αλλά για συναισθηματικούς λόγους.

Οπως θυμόμαστε όλοι από τη διαρρύθμιση του τηλεοπτικού διαμερίσματος του «Τζόι» και του «Τσάντλερ» (Μάθιου Πέρι) οι οποίοι ήταν κολλητοί και συγκάτοικοι, είχε ένα ποδοσφαιράκι για ατέλειωτο παιχνίδι κι ένα πινακάκι πίσω από την πόρτα για επείγοντα μηνύματα, με τα οποία πάντα προκαλούνταν διάφορες αστείες παρεξηγήσεις μεταξύ των ηρώων.

Αυτά ήταν λοιπόν τα δύο αντικείμενα που αποφάσισε να πάρει από το τηλεοπτικό του σπίτι ο Ματ ΛεΜπλανκ και να τα μεταφέρει στο πραγματικό του.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως λίγο καιρό αργότερα, το πινακάκι το έδωσε σε έναν ηλεκτρολόγο που δούλευε στη σειρά, ενώ θα μπορούσε να το έχει πουλήσει στο Ιντερνετ και να βγάλει μία μικρή περιουσία. Οσο για το ποδοσφαιράκι, πάνω στο οποίο έχουν πραγματοποιηθεί μνημειώδεις αναμετρήσεις με τον Τσάντλερ αλλά και πολλά απρόοπτα όπως όταν είχαν παγιδευτεί μέσα κάτι μικρά (αληθινά) παπάκια που είχαν ως κατοικίδια, το έχει ακόμη στο σπίτι του.

Τα «Φιλαράκια» έκαναν πρεμιέρα το 1994, έριξαν αυλαία δέκα χρόνια αργότερα και παραμένουν αξεπέραστα. Ο ΛεΜπλανκ κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης, θυμήθηκε επίσης πως είχε εμφανιστεί με στολή κάουμποϊ. Το γεγονός ότι έπρεπε να ενσαρκώσει έναν ατάλαντο ηθοποιό που τα θαλασσώνει πάντα στα γυρίσματα και στις οντισιόν, έκανε τους συντελεστές να ενθουσιαστούν με την αστεία και αναπάντεχη μεταμφίεση και να του δώσουν τον ρόλο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...