267
Η σκηνή της σειράς «The walking dead» στην οποία ο Σκοτ Γουίλσον, ως Χέρσελ, χάνει τη ζωή του | AMC Studios

Πέθανε ο Σκοτ Γουίλσον, o γερο-Χέρσελ του «The walking dead»

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2018, 14:53
Η σκηνή της σειράς «The walking dead» στην οποία ο Σκοτ Γουίλσον, ως Χέρσελ, χάνει τη ζωή του
|AMC Studios

Πέθανε ο Σκοτ Γουίλσον, o γερο-Χέρσελ του «The walking dead»

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2018, 14:53

Από το 2011 ως το 2014 ο γερο-Χέρσελ ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της δημοφιλέστατης σειράς «The walking dead». Ο ήρωας που υποδυόταν με μεγάλη επιτυχία χάνει τη ζωή του με σοκαριστικό τρόπο, από το σπαθί του Κυβερνήτη. Ο αμερικανός ηθοποιός Σκοτ Γουίλσον έφυγε από τη ζωή στα 76 του χρόνια, ύστερα από μάχη με τη λευχαιμία.

Ο Σκοτ Γουίλσον στη δημοφιλή σειρά «The walking dead» (AMC Studios)

Ο Χέρσελ Γκριν ήταν ο ιδιοκτήτης της φάρμας στην οποία βρήκαν καταφύγιο στη δεύτερη σεζόν ο Ρικ Γκράιμς και η παρέα του. Οταν η φάρμα καταστράφηκε, έγινε μέλος της ομάδας μαζί με τις δύο κόρες του, Μπεθ και Μάγκι. Η πρώτη σκοτώθηκε, η δεύτερη είναι πλέον από τις ηγετικές φιγούρες των επιζώντων, στην περιπετειώδη μάχη τους με τους «ζωντανούς νεκρούς».

Η είδηση του θανάτου του, έγινε γνωστή μία ώρα αφού είχε ανακοινωθεί στο πάνελ του «The walking dead» στο φεστιβάλ Comic Con της Νέας Υόρκης ότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θα επέστρεφε (προφανώς σε σκηνές φλας-μπακ ή ως φάντασμα) στην ένατη σεζόν που κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα σήμερα, Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 (από το Fox). Ο Γουίλσον είχε προλάβει να γυρίσει τις σκηνές του, έτσι η επανεμφάνισή του θα πραγματοποιηθεί, και δυστυχώς θα είναι συναισθηματικά φορτισμένη.

Η πλούσια καριέρα του στο Χόλιγουντ είχε ξεκινήσει το 1967 με την ταινία «Εν ψυχρώ» και συνεχίστηκε με ρόλους στον «Μεγάλο Γκάτσμπι», το «The right stuff», τον «Εξορκιστή 3», το «Περλ Χάρμπορ», τον «Τελευταίο σαμουράι», κ.ά. Στην τηλεόραση είχε εμφανιστεί σε πλήθος σειρών, με πιο μόνιμο το ρόλο του ιδιοκτήτη καζίνο στο «CSI: Λας Βέγκας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...