381
Από τα πυρά των στελεχών της Κουμουνδούρου δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι νέοι, που τελικά πήγαν στην κάλπη, αλλά προς απογοήτευσή τους (και του αφηγήματος που συντηρούσαν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα «τιμωρούσαν» τον Μητσοτάκη), ψήφισαν τελικά ΝΔ! | INTIMEnews

Παύλος Μαρινάκης: Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν οι Ελληνες, είναι ο κ. Τσίπρας και η παρέα του

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2023, 10:56
Από τα πυρά των στελεχών της Κουμουνδούρου δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι νέοι, που τελικά πήγαν στην κάλπη, αλλά προς απογοήτευσή τους (και του αφηγήματος που συντηρούσαν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα «τιμωρούσαν» τον Μητσοτάκη), ψήφισαν τελικά ΝΔ!
|INTIMEnews

Παύλος Μαρινάκης: Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν οι Ελληνες, είναι ο κ. Τσίπρας και η παρέα του

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2023, 10:56

Ελλείψει ειλικρινούς αυτοκριτικής για το αποτέλεσμα της κάλπης την 21η Μαΐου, και στη λογική –ή, ορθότερα, παράνοια– του «δεν φταίμε εμείς, φταίει ο κόσμος (που ψήφισε ΝΔ)», στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους και κορυφαία, επιμένουν τις τελευταίες ημέρες στους απαξιωτικούς, μέχρι και υβριστικούς σε ορισμένες περιπτώσεις, χαρακτηρισμούς κατά όσων «τόλμησαν» να εμπιστευθούν ξανά και, το κυριότερο, μαζικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το τιμόνι της χώρας.

Στην ίδια υπερφίαλη γραμμή ήταν και όσα είπε –έστω για μία μερίδα ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας– ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρώτη Φορά Αριστερά, Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας (εδώ) στo Κontra Channel και τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη.

«Eνα μέρος όσων ψήφισαν ΝΔ έχουν ομίχλη στα μυαλά, είναι θυρωροί της νύχτας, έχουν σύνδρομο Στοκχόλμης», είπε ο κ. Ξυδάκης φορώντας ταυτόχρονα το καπέλο του ψυχαναλυτή και του επικριτή των παραπλανημένων (κατά τον όρο που είχε χρησιμοποιήσει και για τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας) εκλογέων που το ‘ριξαν στη ΝΔ του Μητσοτάκη…

Από το blame analysis (βλ. προσβολές) του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι νέοι, που όπως προσδοκούσαν στην Κουμουνδούρου, πήγαν μεν στην κάλπη, αλλά όπως δεν το περίμεναν, και καταρρίπτοντας το αφήγημα που συντηρείτο ότι θα «τιμωρούσαν» τον Μητσοτάκη, ψήφισαν τελικά ΝΔ!

Και στην απαξιωτική αυτή συμπεριφορά για τη λαϊκή ετυμηγορία, αναφέρθηκε σε δήλωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης.

«Μέχρι την 21η Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι οι νέοι θα έριχναν τον Μητσοτάκη. Τώρα που και οι νέοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, κατά τον κύριο Ξυδάκη είτε πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, είτε δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν», σχολίασε ο κ. Μαρινάκης.

«Οι μόνοι», όμως, «που δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν οι Ελληνίδες και οι Ελληνες –τόνισε– είναι ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του. Και όσο συνεχίζουν να προσβάλουν τους πολίτες, τόσο το 20% θα μοιάζει σύντομα με άπιαστο όνειρο».

«Τους αφήνουμε στη μιζέρια και στο μίσος τους προς ό,τι δεν συμφωνεί με τις ιδεοληψίες τους. Συνεχίζουμε ενωμένοι, σταθερά, τολμηρά, μπροστά, δίπλα σε κάθε πολίτη, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα που αξίζει σε όλους», καταλήγει στη δήλωσή του ο Παύλος Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...