323
Το αυτοκίνητο του θύματος | ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Intime

Βεντέτα θανάτου έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2017, 09:21
Το αυτοκίνητο του θύματος
|ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Intime

Βεντέτα θανάτου έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2017, 09:21

Η ημέρα ξημέρωσε με σφαίρες πάνω από ένα σχολείο. Ενα αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς κοντά σε δημοτικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στα Γλυκά Νερά στην Αττική με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Οι πρώτες πληροφορίες κατέδειξαν ότι στήθηκε ενέδρα στον άνδρα για αυτό που αποκαλούμε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών». Ωστόσο υπήρξαν και παράπλευρα θύματα. Οχι μόνο τα έντρομα παιδιά και οι δάσκαλοί τους που τρομοκρατήθηκαν από τους αμέτρητους πυροβολισμούς αλλά και μια γυναίκα που τραυματίστηκε -ευτυχώς ελαφρά- από εξοστρακισμένη σφαίρα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8:15 και ενώ το θύμα είχε μόλις αφήσει το παιδί του στο 2ο Δημοτικό Σχολείο των Γλυκών Νερών στην οδό Σαλώνων.

Αφού άφησε ο άνδρας το παιδί στο σχολείο και ενώ ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό του στην πίσω πλευρά του κτιρίου, τον πλησίασε αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα. Ενα τουλάχιστον από αυτά άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ σκοτώνοντάς τον με πάνω από 10 σφαίρες!

Από τις σφαίρες που εξοστρακίστηκαν τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι μία γυναίκα που μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Στη συνέχεια οι δράστες απομακρύνθηκαν με το αυτοκίνητο που λίγο αργότερα εντοπίστηκε καμένο σε απόσταση 700-800 μέτρων.

Την ώρα του περιστατικού τα παιδιά ήταν ήδη μέσα στο προαύλιο του σχολείου.

214813
Το αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν οι δράστες σε κοντινή απόσταση (ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Intime)

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσων ενημέρωσης, το θύμα ονομαζόταν Βασίλης Γρίβας και ήταν 47 ετών.

Είχε υπάρξει αθλητής του body building ενώ φέρεται να είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν σαν «μπράβος της νύχτας». Ο ΣΚΑΙ αναφέρει ότι ήταν καταζητούμενος για διάφορες υποθέσεις και στο παρελθόν είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη επτά ετών για διάφορα αδικήματα.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, τον Ιανουάριο του 2003 είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση στον Πειραιά, αλλά είχε γλιτώσει. Εναντίον του, αλλά και άλλων ανθρώπων της νύχτας, σχηματίστηκε δικογραφία και φυλακίστηκε. Μετά την αποφυλάκισή του συνελήφθη κι άλλες φορές, ενώ το 2011 συμπεριλαμβανόταν και πάλι στη δικογραφία με τους 217 νονούς της νύχτας που κατηγορούνταν για σωρεία βαριών αδικημάτων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...