590
| Reuters/CreativeProtagon

Οταν ο Ντόναλντ Τραμπ εκβίασε τη Σάλμα Χάγιεκ

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2016, 09:10

Οταν ο Ντόναλντ Τραμπ εκβίασε τη Σάλμα Χάγιεκ

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2016, 09:10

«Τα είχα με κάποιον, ήμουν στα πρώτα βήματα της καριέρας μου και ο Ντόναλντ Τραμπ, που με είχε δει κάπου πλεύρισε τον φίλο μου για να αποσπάσει το τηλέφωνό μου»: έτσι άρχισε τη δήλωσή της η μεξικανή ηθοποιός στην ισπανόφωνη ραδιοφωνική εκπομπή «El show del Mandril».

Η κουβέντα άρχισε με αφορμή την ερώτηση που της έκανε ο παραγωγός της εκπομπής, κατά πόσο η ίδια πιστεύει τις γυναίκες που ισχυρίζονται πως ο Ντόναλντ Τραμπ τις παρενόχλησε, κατά καιρούς, σεξουαλικά.

«Στη δική μου περίπτωση, ο φίλος μου τελικά του έδωσε το τηλέφωνο και εκείνος επικοινώνησε μαζί μου. Μου ζήτησε να συναντηθούμε. Αρνήθηκα. Με ρώτησε αν το πρόβλημα ήταν ο φίλος μου. Του είπα ότι και να μην είχα φίλο δεν επρόκειτο να δεχθώ.

salma-hayek-2
Η Σάλμα Χάγιεκ στα πρώτα χρόνια της καριέρας της εργαζόταν και ως μοντέλο. Το να χαρακτηριστεί δημοσίως “κοντή” θα μπορούσε να είναι καταστροφικό για την ίδια. Εκεί ποντάρισε ο Ντόναλντ Τραμπ

»Το επόμενο βήμα του ήταν να με ρεζιλέψει στο National Enquirer. Τον έχω παρακολουθήσει στενά. Οποτε ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να πετύχει κάτι, το βγάζει στο National Enquirer. Φυσικά ουδέποτε το έχει παραδεχτεί, όμως δεν χρειάζεται. Ξέρω πολύ καλά ότι αυτό ακριβώς κάνει», δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή η ηθοποιός.

«Το δημοσίευμα έλεγε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα έβγαινε ποτέ μαζί μου επειδή είμαι κοντή!

»Την ίδια ημέρα που δημοσιεύθηκε αυτό το γελοίο άρθρο μου ξανατηλεφώνησε. Δεν απάντησα και άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή με ύφος αθώας περιστεράς: “Το πιστεύεις; Ποιος μπορεί να έγραψε κάτι τέτοιο; Δεν θέλω ο κόσμος να σκέφτεται έτσι για σένα. Προτείνω να βγούμε, για να μην θεωρήσει κανείς ότι σε απορρίπτω επειδή είσαι κοντή”. Φυσικά δεν απάντησα ποτέ σ΄εκείνο το μήνυμα».

Η Σάλμα Χάγιεκ σήμερα δεν είναι μια νέα και ανήσυχη στάρλετ που θα φοβόταν μήπως στιγματιστεί ως «κοντή». Όχι επειδή είναι πλέον μια απολύτως καταξιωμένη ηθοποιός, όσο επειδή είναι σύζυγος και μητέρα του παιδιού ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους παγκοσμίως – του 54χρονου Φρανσουά-Ανρί Πινό. Ο τελευταίος σύμφωνα με το αμερικανικό οικονομικό περιοδικό Forbes, διαθέτει μαζί με την οικογένειά του περιουσία 15 δισ.

1461402594763989425
Για τον άνθρωπο που έχει μάθει να βγάζει κέρδη, δεν υπάρχει “όχι”. Υπάρχουν πάντα οι κατάλληλες κινήσεις και επαφές, ώστε το “όχι” να γίνει “ναι”

Ο σύζυγος της Χάγιεκ, είναι ο γιος του Φρανσουά Πινό, ιδρυτή του ομίλου εταιρειών Kering. Ο όμιλος κατέχει πληθώρα οίκων μόδας, όπως είναι ο Gucci, ο Saint Laurent κτλ. Ο Φρανσουά-Ανρί Πινό είναι ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, ο διευθυντής της Financière Pinault και πρόεδρος του ομίλου εταιρειών Artémis. Στον όμιλο αυτόν ανήκουν ο οίκος δημοπρασιών Christie’s, ο αμπελώνας στο Μπορντό, Château Latour, το γαλλικό περιοδικό Le Point, και το ιστορικό παρισινό Θέατρο Marigny (1894).

Κολυμπάει στα λεφτά, δηλαδή, σήμερα η  Χάγιεκ… και υποστηρίζει τη Χίλαρι Κλίντον στην προεκλογική εκστρατεία της. «Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει διαρκώς ψέματα», αναφέρει η μεξικανή ηθοποιός στην ισπανόφωνη ραδιοφωνική εκπομπή. «Εμείς, οι Λατίνοι, οφείλουμε να το γνωρίζουμε καλύτερα από τους Αμερικανούς πως οι άνθρωποι που περνούν όλη τη ζωή τους με μοναδικό στόχο να κερδίζουν χρήματα, δεν αλλάζουν ξαφνικά στα 70. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας τέτοιος άνθρωπος, να ξυπνήσει μια μέρα, και να πει: “Και τώρα θα δω πώς μπορώ να κάνω τη χώρα μου πλούσια”».

Οσο για τον ίδιο τον Τραμπ, τη Σάλμα Χάγιεκ, μάλλον δεν θέλει να την ξαναδεί. Μέσα στο 2016, είχε πληρώσει για μια πολυτελή φιλανθρωπική κρουαζιέρα 120.000 δολάρια. Μέσα στην τιμή περιλαμβανόταν και δείπνο με το ζεύγος Χάγιεκ-Πινό. Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων κατέβαλε μεν το ποσό, για να παραστήσει τον φιλάνθρωπο, αλλά ουδέποτε εμφανίστηκε στην κρουαζιέρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...