295
|

Οργή για τους άθλιους χαρακτηρισμούς στο Facebook κατά της νεκρής φοιτήτριας στη Ρόδο

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2018, 14:38

Οργή για τους άθλιους χαρακτηρισμούς στο Facebook κατά της νεκρής φοιτήτριας στη Ρόδο

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2018, 14:38

Με μηνύσεις απαντά η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη -θύμα της φρικτής δολοφονίας στους Πευκους της Ρόδου- στα εμέτικα σχόλια που έκαναν ορισμένοι κάτω από την τελευταία ανάρτησή της στο Facebook.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα της Ρόδου, μία τέτοια ανάρτηση έγινε επωνύμως από Ροδίτη, ο οποίος μετά τη γενική κατακραυγή, υποχρεώθηκε να «κατεβάσει» το προφίλ του.

Στη ανάρτησή του ο εν λόγω κάτοικος της Ρόδου υποστήριζε ότι η φοιτήτρια «εκδιδόταν και μάλιστα με λαθρομετανάστες», σε μια προφανή προσπάθεια να τη συκοφαντήσει και να την παρουσιάσει ως υπαίτια της μοιραίας τροπής που πήρε η συνάντησή της με τους δύο νεαρούς, εξισώνοντας θύμα και  θύτη/ες.

Ηδη άλλοι χρήστες προχώρησαν σε αναφορά για το εν λόγω άτομο στο Facebook, ενώ η οικογένεια της Ελένης υπέβαλε μήνυση ώστε να κινηθεί η σχετική έρευνα με τη συνδρομή αξιωματικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Την ίδια ώρα κάποιοι πρόλαβαν να κάνουν και πολιτική σπέκουλα με την υπόθεση, γράφοντας ότι ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων (ο 21 ετών Ελληνας) για τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο, έχει συγγενική σχέση (ανιψιός)  με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.

Ο ίδιος ο περιφερειάρχης το διέψευσε με ανάρτησή του στο Twitter.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου για τα δημοσιεύματα ότι πίσω από τις απαράδεκτες αναρτήσεις για την φοιτήτρια βρίσκεται στέλεχος της ΝΔ.

«Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με δημοσιεύματα σε ιστοσελίδα ΜΜΕ σε κεντρικό επίπεδο, στα οποία εμφανίζεται ‘στέλεχος της Ν.Δ στη Ρόδο να έχει αναρτήσει απαράδεκτα σχόλια για την 21χρονη φοιτήτρια’, ξεκαθαρίζει και δηλώνει ότι το αναφερόμενο στο δημοσίευμα άτομο ουδέποτε υπήρξε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο.
Προφανώς ορισμένοι δεν έχουν ούτε θλίψη ούτε σεβασμό προς το αδικοχαμένο κορίτσι. Ακόμη και σε αυτές τις τραγικές στιγμές προσπαθούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη. Έλεος, επιτέλους λίγη τσίπα…. ντροπή!».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...