192
Ο Διονύσης Χατζηδάκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς | Δελτίο Τύπου/ND

Είναι επίσημο: Ο Διονύσης Χατζηδάκης υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β’ Αθηνών

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2019, 11:31
Ο Διονύσης Χατζηδάκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς
|Δελτίο Τύπου/ND

Είναι επίσημο: Ο Διονύσης Χατζηδάκης υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β’ Αθηνών

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2019, 11:31

Την υποψηφιότητα του Διονύση Χατζηδάκη του –υπερεπιτυχημένου, με αλλεπάλληλα ρεκόρ επανεκλογής στο αξίωμα και με διακομματική απήχηση– δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης η Νέα Δημοκρατία.

Η ανακοίνωση η οποία είχε προαναγγελθεί εδώ και καιρό από όλους στο κόμμα –ο κ. Χατζηδάκης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς αυτοδιοικητικούς της παράταξης– επισημοποιήθηκε με μια συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οδό Πειραιώς.

Ο κ. Χατζηδάκης θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, προνομιακό του πεδίο καθώς θεωρείται –και όχι άδικα– ένας από τους αναμορφωτές της ευρύτερης περιοχής του Παλαιού Φαλήρου. Αυτό του το αναγνώρισαν και οι ψηφοφόροι: ο κ. Χατζηδάκης εκλέγεται από το 2002 αδιαλείπτως δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου με διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά (στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2006, του 2010 και του 2014 εξελέγη από τον πρώτο γύρο, λαμβάνοντας μάλιστα 65,85% στις τελευταίες εκλογές!)

Πριν την ενασχόλησή του με την αυτοδιοίκηση, ο γεννημένος στα Χανιά κ. Χατζηδάκης σταδιοδρόμησε για 27 χρόνια στο Πολεμικό Ναυτικό. Το 1994 ανέλαβε γενικός διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, θέση στην οποία παρέμεινε για εννέα έτη.

Είναι παντρεμένος με την Λένα Χατζηδάκη και έχει μια κόρη την Χριστιάνα Χατζηδάκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...