454
Ο Τζουντ Λο ως «Λένι Μπελάρντο» ή «Πάπας Πίος ΙΓ’» στο teaser trailer της δεύτερης σεζόν παρελαύνει φορώντας ένα μικροσκοπικό λευκό κολυμβητικό σλιπ | ΙΜDB

Ο Σορεντίνο και ο σχεδόν ολόγυμνος «Νέος Πάπας»

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2019, 21:44
Ο Τζουντ Λο ως «Λένι Μπελάρντο» ή «Πάπας Πίος ΙΓ’» στο teaser trailer της δεύτερης σεζόν παρελαύνει φορώντας ένα μικροσκοπικό λευκό κολυμβητικό σλιπ
|ΙΜDB

Ο Σορεντίνο και ο σχεδόν ολόγυμνος «Νέος Πάπας»

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2019, 21:44

Ο Πάολο Σορεντίνο και ο Τζουντ Λο αποκάλυψαν, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Φεστιβάλ Βενετίας, ποιο είναι το μικρότερο ρούχο που πρόκειται να φορέσει, βάσει σεναρίου, ο νέος, ωραίος και ολίγον τι σκανδαλώδης «Λένι Μπελάρντο» ή «Πίος ΙΓ’».

«Ένα κομμάτι ύφασμα στο μέγεθος χαρτοπετσέτας!», λέει γελώντας ο βρετανός ηθοποιός στην συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης, στη Μόστρα, δύο επεισοδίων της δεύτερης σεζόν της σειράς «The Young Pope» με τίτλο «The New Pope».

Ένας «Ποντίφικας» σε σχεδόν… αδαμιαία περιβολή, παραδέχεται ο Λο, προσθέτοντας πως «εκτός από τα λευκά, μικροσκοπικά σλιπάκια που είδα στο βεστιάριο, ρωτάω μια ημέρα τον υπεύθυνο των κοστουμιών της σειράς “τι πρόκειται να φοράω στη δεύτερη σεζόν;” και εκείνος απλά σήκωσε με το χέρι του ένα τόσο δα μικρό κομμάτι υφάσματος. Έχω κρατήσει μέχρι και μια φωτογραφία του γιατί είναι, ειλικρινά, ό,τι πιο μικρό θα έχω φορέσει στην καριέρα μου ως ηθοποιός!».

«Ναι, θα έχουμε αρκετό γυμνό στην δεύτερη σεζόν, τόσο ανδρικό, όσο και γυναικείο. Και φυσικά, πολλών ζώων», αστειεύεται από την πλευρά του ο ιταλός σκηνοθέτης, προσθέτοντας πως ο νέος κύκλος επεισοδίων ξεκινά από το σημείο στο οποίο ολοκληρώθηκε ο πρώτος.

«Ο χαρακτήρας του Λένι Μπελάρντο, του Πίου ΙΓ’, κατέληξε με το πέρασμα των χρόνων να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, να παλεύει μεταξύ ζωής και θανάτου. Εντέλει πέφτει σε κώμα και ενώπιον του δραματικού αδιεξόδου, ο ισχυρός Γραμματέας του Κράτους, Καρδινάλιος Βοϊέλο, λαμβάνει μια σημαντική απόφαση: πρέπει να εκλεγεί ένας άλλος Πάπας. Επιλέγεται τελικά ο Τζον Μπράνοκ [σ.σ: ο χαρακτήρας του Τζον Μάλκοβιτς], ένας καρδινάλιος από την Αγγλία, πολύ ιδιαίτερος. Εν τω μεταξύ, ωστόσο, ο παλιός πάπας, που δεν είναι πλέον πάπας, θα μπορούσε να ξυπνήσει», λέει ο Σορεντίνο.

Όσον αφορά στη διάσημη σκηνή στο teaser trailer της δεύτερης σεζόν με τον Λο-Πάπα να παρελαύνει φορώντας ένα μικροσκοπικό λευκό κολυμβητικό σλιπ λέει πως «αποτελεί μια παρωδία κάποιων σκηνών της πρώτης σεζόν. Είναι το ξύπνημά του από το κώμα, ένα μικρό παιχνίδισμα του σεναρίου που αφαιρέθηκε από την αφήγηση».

Λο, Τζον Μάλκοβιτς και Σορεντίνο στη Βενετία

«Είναι λοιπόν μια σειρά που πραγματεύεται την μοναξιά;», ρωτάει τον ιταλό σκηνοθέτη η Corriere.

«Είναι αναπόφευκτο αυτό σε έναν τόσο κλειστό κόσμο [όσο το Βατικανό], ακόμα κι αν μια συγκεκριμένου είδους μονοτονία μπορεί ακόμη και αυτή να αναστατώσει τις ψυχές μας», τονίζει.

Τι έχει, τέλος, να πει ο σκηνοθέτης για τα σεξουαλικά σκάνδαλα που τα τελευταία χρόνια πλήττουν την δημόσια εικόνα του Βατικανού;

«Είναι μέρος του τι συμβαίνει εκεί, εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ στην αφήγηση μου να αποκοπώ πλήρως από την πραγματικότητα, γι’ αυτό και και απέχει πολύ από μια ρεαλιστική προσέγγιση στον κόσμο της Αγίας Έδρας», καταλήγει με νόημα ο Σορεντίνο.

Εδώ το εξαιρετικά… σκανδαλιστικό teaser trailer της δεύτερης σεζόν που βγήκε στον αέρα την Δευτέρα:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...