935
Σον Πεν και Βολοντίμιρ Ζελένσκι αντάλλαξαν δώρα και θερμές ευχές στο Κίεβο | Ukrainian Presidency / Handout/Anadolu Agency via Getty Images

Ο Σον Πεν έδωσε στον Ζελένσκι ένα από τα Οσκαρ του: «Το επιστρέφεις όταν νικήσετε»

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2022, 11:57
Σον Πεν και Βολοντίμιρ Ζελένσκι αντάλλαξαν δώρα και θερμές ευχές στο Κίεβο
|Ukrainian Presidency / Handout/Anadolu Agency via Getty Images

Ο Σον Πεν έδωσε στον Ζελένσκι ένα από τα Οσκαρ του: «Το επιστρέφεις όταν νικήσετε»

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2022, 11:57

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Σον Πεν βρέθηκε τρίτη φορά στην Ουκρανία από την ημέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος στη χώρα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τους συνεργάτες του, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης άνοιξε το σακίδιό του και έβγαλε από μέσα ένα Οσκαρ.

«Αυτό είναι για εσένα», είπε στον Ζελένσκι. «Ω, Σον, αυτό είναι δικό σου…», αντέδρασε ο ουκρανός πρόεδρος. «Είναι απλώς ένα συμβολικό, χαζό πράγμα. Αλλά αν ξέρω ότι είναι εδώ, μαζί σου, τότε θα νιώθω καλύτερα για τις μάχες», του απάντησε ο Σον Πεν. «Είναι τόσο μεγάλη τιμή, αλλά… μέχρι να νικήσουμε», σημείωσε ο Ζελένσκι και ο ηθοποιός του απάντησε: «Οταν νικήσετε, φέρ’ το πίσω στο Μαλιμπού. Γιατί θα νιώθω πολύ καλύτερα γνωρίζοντας ότι ένα κομμάτι μου είναι εδώ».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Ο Σον Πεν έχει βραβευθεί δύο φορές με το Οσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου, για την ερμηνεία του στις ταινίες «Mystic River» (2003) και «Milk» (2008). Στο παρελθόν, είχε δηλώσει ότι θα καταστρέψει δημοσίως τα Οσκαρ του, εάν δεν επιτρεπόταν στον ουκρανό πρόεδρο να μιλήσει στην τελετή απονομής των βραβείων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Ζελένσκι απένειμε παράσημο στον ηθοποιό, για την υποστήριξή του στην Ουκρανία.

Στη συνέχεια, του παρουσίασε μια πλάκα με το όνομά του και την ημερομηνία της ρωσικής εισβολής. «Υπάρχουν τρία μέρη στον κόσμο όπου θα είναι όλη μου η υπερηφάνεια. Εκεί όπου γεννήθηκε η κόρη μου, εκεί όπου γεννήθηκε ο γιος μου και εδώ», του είπε ο Σον Πεν.

«Δίπλα στα ονόματα πολλών παγκόσμιων ηγετών που βοήθησαν την Ουκρανία κατά τη διάρκεια του πολέμου, υπάρχει μια πλάκα με το όνομα του Σον Πεν. Επισκέφθηκε την Ουκρανία την πρώτη ημέρα της ρωσικής εισβολής για να καταγράψει τα γεγονότα στη χώρα μας και να πει στον κόσμο την αλήθεια για τη ρωσική επιθετικότητα. Τέτοια υποστήριξη για την Ουκρανία και τον λαό της είναι εξαιρετικά πολύτιμη», έγραψε στο Instagram ο Ζελένσκι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...