420
28 Oκτωβρίου 2018: τότε εμείς γιορτάζαμε ξανά το ΟΧΙ, αλλά ο Γκέρχαρντ Σρέντερ στη μακρινή Σεούλ έλεγε το (πέμπτο του) μεγάλο ΝΑΙ | EPA/YONHAP SOUTH KOREA OUT

Ο πρώην καγκελάριος Σρέντερ στο εδώλιο για μοιχεία!

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2019, 19:10
28 Oκτωβρίου 2018: τότε εμείς γιορτάζαμε ξανά το ΟΧΙ, αλλά ο Γκέρχαρντ Σρέντερ στη μακρινή Σεούλ έλεγε το (πέμπτο του) μεγάλο ΝΑΙ
|EPA/YONHAP SOUTH KOREA OUT

Ο πρώην καγκελάριος Σρέντερ στο εδώλιο για μοιχεία!

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2019, 19:10

Στην τόσο μακρινή μας Νότια Κορέα -χώρα σούπερ βιομηχανική μεν, όλως εξωτική δε- η μοιχεία έχει εδώ και λίγα χρόνια αποποινικοποιηθεί (το 2015), ωστόσο ισχύει πάντα το δικαίωμα αποζημίωσης «του θύματος της συζυγικής απιστίας».

Οπως είναι κατανοητό, θύμα του εκάστοτε «θύματος» αυτού του τύπου μπορεί να πέσει ο οιοσδήποτε νορμάλ άνθρωπος, είτε είναι άνδρας είτε είναι γυναίκα, είτε είναι εργάτης είτε είναι πρίγκιπας. Στη δική μας ιστορία το θύμα που καλείται να πληρώσει τα υποτιθέμενα «κερατιάτικα» στο «θύμα» είναι καγκελάριος – πρώην καγκελάριος, έστω.

Ο νοτιοκορεάτης πρώην σύζυγος της νοτιοκορεάτισσας πέμπτης συζύγου του 75χρονου Γκέρχαρντ Σρέντερ (ο οποίος υπήρξε καγκελάριος της Γερμανίας από το 1998 έως το 2005) με αγωγή που κατέθεσε στα δικαστήρια της πατρίδας του ζητεί αποζημίωση, ισχυριζόμενος ότι ο γερμανός πολιτικός «τα έμπλεξε» με την κυρία Σογιεόν Κιμ ενόσω αυτή ήταν ακόμη παντρεμένη.

Αν ο «απατημένος σύζυγος» λέει την αλήθεια, τότε το κόστος της ανδρικής τιμής του αποτιμάται από τον ίδιο σε 100 εκατ. γουόν, δηλαδή σε 75.000 ευρώ – και δεν τα λες και λίγα αυτά τα λεφτά για ένα «ατιμωτικό κέρατο». Από εκεί άρχισε να χαλάει η ιστορία του γάμου μας, λέει ο απατηθείς, και έτσι καταλήξαμε στο διαζύγιο. Ο Σρέντερ φταίει!

Στην αγωγή του ο ανώνυμος για όλους μας Νοτιοκορεάτης (οι πληροφορίες τον θέλουν πλαστικό χειρουργό) δηλώνει ότι υπέστη «συναισθηματικό μαρτύριο» από την όλη ιστορία. Η πρώην σύζυγός του και νυν κυρία Σρέντερ αρνείται τους ισχυρισμούς του, αντιτείνοντας ότι ο γάμος τους είχε αποτύχει πολύν καιρό πριν από τη γνωριμία της με τον Σρέντερ, αφού ήταν ήδη χωρισμένοι: «Εάν ένας γάμος γίνεται σε νεαρή ηλικία, όπως στη δική μου περίπτωση, μπορεί να καταλήξει σε διαζύγιο. Φταίνε και οι δύο σύζυγοι. Δεν πρέπει να κατηγορούμε τρίτους για την αποτυχία ενός γάμου. Ο Σρέντερ δεν είναι υπεύθυνος για την αποτυχία του γάμου μας».

Σρέντερ και Σογιεόν Κιμ γνωρίστηκαν το 2015 σε ένα επιχειρηματικό συνέδριο στη Σεούλ, παντρεύτηκαν πέρυσι και ως παντρεμένο ζευγάρι περνούν, όπως όλες οι κακές γλώσσες λένε, περίφημα.

Ο γερμανός πολιτικός, που έλαβε πριν από λίγες ημέρες στο γραφείο του στο Ανόβερο την κοινοποίηση της αγωγής με το «μαρτύριο» του «θύματος», δεν αναμένεται να μεταβεί στη Σεούλ για τα περαιτέρω. Ωστόσο, με την ευκαιρία της εις βάρος του αγωγής, οι δημοσιογράφοι θυμήθηκαν το παλιό παρατσούκλι του: ήταν ο «Audi Man» επειδή το σήμα της γνωστής μάρκας αυτοκινήτων διαθέτει τέσσερα δαχτυλίδια, ισάριθμα δηλαδή με τους γάμους που είχε τελέσει ο Σρέντερ προτού γνωρίσει την κυρία Κιμ, 51 Μαΐων σήμερα. Απορίας άξιον πάντως είναι για ποιον λόγο ο Σρέντερ, που χρόνισε ως πέμπτη φορά γαμπρός, δεν έχει αποκτήσει ακόμη το παρατσούκλι «Ολυμπιακοί Αγώνες»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...