297
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο σποτ του «Μένουμε Σπίτι» | Facebook

Το τηλεφώνημα του Σπύρου Παπαδόπουλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2020, 09:50
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο σποτ του «Μένουμε Σπίτι»
|Facebook

Το τηλεφώνημα του Σπύρου Παπαδόπουλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2020, 09:50

Το άγνωστο τηλεφώνημα που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Κυριάκο Μητσοτάκη την περίοδο του lockdown αποκάλυψε σε συνέντευξή του, στην οποία φυσικά αναφέρθηκε και στο πολυσυζητημένο σποτ της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».

Μιλώντας στο ΒΗΜΑgazino, ο ηθοποιός είπε ότι έχει μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο με τον Πρωθυπουργό.

«Την πρώτη φορά με κάλεσε για να με ευχαριστήσει. Τη δεύτερη, του τηλεφώνησα εγώ. Καθόμουν με τους φίλους μου και είδαμε ένα βίντεο στο Facebook με ένα νεαρό φοιτητή στο αεροδρόμιο που έλεγε ότι καμία 80αριά, αν θυμάμαι καλά, έλληνες φοιτητές είχαν εγκλωβιστεί στο Λονδίνο.

»Μου λένε οι φίλοι μου “δεν παίρνεις τον Μητσοτάκη;”. Ηταν 10 το βράδυ, τηλεφωνώ στο γραφείο του και πράγματι το σηκώνει μία κοπέλα. Μου λέει, “Δεν είναι εδώ θα τον ειδοποιήσω όμως ότι πήρατε για να σας καλέσει”. Και πράγματι σε πέντε λεπτά χτυπάει το τηλέφωνο και είναι εκείνος.

»Του εξηγώ την κατάσταση και απαντά: “Σε ευχαριστώ που με κάλεσες για κάτι που δεν σε αφορά. Είμαι απόλυτα ενημερωμένος. Εχω ειδοποιήσει τον Χαρδαλιά. Αυτό είναι το κινητό μου. Κράτα το”. Νομίζω αυτή η στάση δείχνει κάτι», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Σε ερώτηση για το πώς κρίνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, απάντησε: «Να πω την αλήθεια δεν παρακολουθώ στενά την πολιτική. Δεν βλέπω ειδήσεις. Αλλά έχω μια διαίσθηση που σπάνια πέφτει έξω. Οταν ήρθε η Νέα Δημοκρατία στα πράγματα, μου φάνηκε ότι είχαν σχέδιο, ότι ήταν οργανωμένοι, δουλεμένοι.

»Στην πανδημία είναι κοινώς αποδεκτό ότι έκαναν εξαιρετική δουλειά. Δεν κάλεσαν τους ημετέρους. Ακόμα και εμένα, που με φώναξαν για το σποτάκι. Θα μπορούσαν να πάρουν κάποιον φίλα προσκείμενο. Δεν το έκαναν, ενώ ξέρουν ότι δεν ανήκω στον χώρο τους. Τώρα, δεν θέλω να μπω στον άξονα της πολιτικής τους. Δεν ξέρω αν περνάνε αντεργατικά νομοσχέδια, για παράδειγμα. Μπορεί και να περνάνε. Δεν το γνωρίζω. Εγώ μιλώ για την αίσθηση που έχω», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News