157
Συνεχίζονται οι «ντρίμπλες» προκειμένου να βρει πολιτική διέξοδο ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης | IntimeNews

Ο Κανελλόπουλος «ξεπάγωσε» το κόμμα «ΕΑΝ» μετά το μπλόκο στον Κασιδιάρη

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2023, 17:07
Συνεχίζονται οι «ντρίμπλες» προκειμένου να βρει πολιτική διέξοδο ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης
|IntimeNews

Ο Κανελλόπουλος «ξεπάγωσε» το κόμμα «ΕΑΝ» μετά το μπλόκο στον Κασιδιάρη

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2023, 17:07

Την επαναφορά του κόμματoς «ΕΑΝ», που είχε ιδρύσει ο ίδιος στις 13 Φεβρουαρίου του 2022 αλλά ανέστειλε πρόσφατα τη λειτουργία του, προχώρησε ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, με αίτηση που κατέθεσε εκπρόσωπός του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Αυτή η κίνησή του έρχεται λίγες ημέρες μετά την ψήφιση της τροπολογίας «ανάχωμα» στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, «ΕΛΛΗΝΕΣ», πρόεδρος του οποίου είχε αναλάβει ο κ. Κανελλόπουλος ως εκλεγμένος παμψηφεί από τη Γενική Συνέλευση των περίπου 70 μελών του.

Το ενδεχόμενο, ωστόσο, του αποκλεισμού του συγκεκριμένου κόμματος από την Ολομέλεια του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, που θα πάρει την τελική απόφαση, οδήγησε τον κ. Κανελλόπουλο να επαναλειτουργήσει το κόμμα του για να συμμετάσχει στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Με αυτόν τον τρόπο, ο πρώην αντεισαγγελέας θα επιχειρήσει να διοχετεύσει τους ψηφοφόρους του καταδικασμένου χρυσαυγίτη σε κόμμα που θα «περάσει» χωρίς προβλήματα από τη διαδικασία ελέγχου της νομιμότητας όσων υποβάλουν αιτήσεις για συμμετοχή στις προσεχείς εκλογές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...