287
O Πάνος Καμμένος δωρίζει με λαχτάρα μικρού παιδιού το MP 40 στον αμήχανο Φώτη Κουβέλη | INTIMEnews

Ο Φώτης πήρε το όπλο του (από τον Καμμένο) [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2018, 17:33
O Πάνος Καμμένος δωρίζει με λαχτάρα μικρού παιδιού το MP 40 στον αμήχανο Φώτη Κουβέλη
|INTIMEnews

Ο Φώτης πήρε το όπλο του (από τον Καμμένο) [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2018, 17:33

Μόλις τέσσερις μήνες αφότου πέρασε το κατώφλι του Πενταγώνου, ο Φώτης Κουβέλης είπε αντίο στον Πάνο Καμμένο και τους συνεργάτες του στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, «ανοίγοντας πανιά» για τον νέο του υπουργικό σταθμό στο υπουργείο Ναυτιλίας.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής πραγματοποιήθηκε σε φορτισμένο κλίμα λόγω της απώλειας του επισμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας Νικόλαου Βασιλείου στη Μπουκοβίνα Αρκαδίας, την παράσταση ωστόσο έκλεψε το αποχαιρετιστήριο δώρο που έκανε ο Πάνος Καμμένος στον κ. Κουβέλη: ένα συλλεκτικό υποπολυβόλο MP 40 (δείτε τις φωτογραφίες κάτω από ΙΝΤΙΜΕnews).

Στη δήλωσή του ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και συγκυβερνήτης της χώρας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Φώτη Κουβέλη «για την εξαιρετική συνεργασία, την συνύπαρξη και τη διαδικασία του έτους διοικητικής μέριμνας του προσωπικού και τους αγώνες που δόθησαν με τον καλυτερο τροπο να υπηρετήσουμε την αποστολή που μας ανέθεσε δια του Πρωθυπουργού ο ελληνικός λαός».

«Ξεκινήσαμε τη συνύπαρξη μας με την κράτηση των δυο στελεχών που είχε αίσιο τέλος», ανέφερε μεταξύ άλλων, αποφεύγοντας να σκαλίσει πληγές, θυμίζοντας τις ατυχείς προβλέψεις του κ. Κουβέλη ότι η απλευθέρωση των δύο αξιωματικών μας θα τραβούσε σε χρόνο (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ) .

O Φώτης Κουβέλης ποζάρει με τον Πάνο Καμμένο, τον διάδοχό του στη θέση του αναπληρωτή υπουργοού Παναγιώτη Ρήγα και την υφυπουργό Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά / ΙΝΤΙΜΕnews

«Οι ευχές μου», πρόσθεσε  ο κ. Καμμένος στο κατευόδιό του προς τον Φώτη Κουβέλη, «είναι στο νέο σας πόστο που το γνωρίζω καλά να εχετε τη βοήθεια του Αγίου Νικολάου. Ένα υπουργείο που έχει έργο τη θαλάσσια ασφάλεια αλλά και της υπεράσπισης των συνόρων καθώς επίσης την μεγάλη υπόθεση που λέγεται εμπορική μας ναυτιλία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...