171
Ακόμα και σε μία από τις επίσημες φωτογραφίες της Τουρκικής Προεδρίας, φαίνεται ότι ο Ταγίπ Ερντογάν δεν κάλυψε τον καλεσμένο του | Twitter

Από το sofagate στο umbrellagate: Ο «φιλόξενος» Ερντογάν άφησε τον καλεσμένο του να βρέχεται

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2021, 19:12
Ακόμα και σε μία από τις επίσημες φωτογραφίες της Τουρκικής Προεδρίας, φαίνεται ότι ο Ταγίπ Ερντογάν δεν κάλυψε τον καλεσμένο του
|Twitter

Από το sofagate στο umbrellagate: Ο «φιλόξενος» Ερντογάν άφησε τον καλεσμένο του να βρέχεται

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2021, 19:12

Δεν πρέπει να είναι τυχαίο τελικά.

Ο Ταγίπ Ερντογάν, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, μετά το περιστατικό με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα, όχι απλώς για την τήρηση του πρωτοκόλλου, αλλά ούτε και για τους στοιχειώδεις καλούς τρόπους απέναντι στους καλεσμένους του.

Το πρωί της Τετάρτης, ο πρόεδρος της Τουρκίας υποδέχτηκε στην Αγκυρα τον πρόεδρο της Κιργιζίας, Σαντίρ Τζαπάροφ. Το «υποδέχτηκε» βέβαι χωράει πολλή συζήτηση.

Βροχερή η ημέρα στην πρωτεύουσα της Τουρκίας και η ομπρέλα ήταν απαραίτητη. Πράγματι, ένας από τους συνεργάτες του τούρκου προέδρου τού έδωσε μια μεγάλη ομπρέλα όσο θα περπατούσε με τον ομόλογό του για να επιθεωρήσουν το τιμητικό άγημα.

Ατυχώς, ουδείς έδωσε στον κιργίζιο πρόεδρο ομπρέλα, αλλά δεν σκέφτηκε να τον καλύψει ούτε ο Ταγίπ Ερντογάν με την αρκετά μεγάλη δική του. Ακόμη χειρότερα, η ομπρέλα «έβρισκε» συνεχώς στο κεφάλι του Τζαπάροφ.

Μπορεί, λοιπόν, να μην του βγήκε το μάτι του κιργίζιου προέδρου από τον απρόσεκτο ομόλογό του, αλλά με κάτι τέτοια μάλλον πρέπει να βγει το όνομα του αφιλόξενου Ερντογάν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...