166
Ο Νικ Κέιβ σε συναυλία του στην Ισπανία, το 2018 | EPA/ALEJANDRO GARCIA

Νικ Κέιβ: Είμαι πλήρως εμβολιασμένος – Εύσημα στους επιστήμονες

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2021, 12:15
Ο Νικ Κέιβ σε συναυλία του στην Ισπανία, το 2018
|EPA/ALEJANDRO GARCIA

Νικ Κέιβ: Είμαι πλήρως εμβολιασμένος – Εύσημα στους επιστήμονες

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2021, 12:15

Την καλύτερη διαφήμιση για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε από το σάιτ του ο Νικ Κέιβ, ο αυστραλός καλλιτέχνης που είναι πολύ δημοφιλής και στην Ελλάδα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους επιστήμονες που το ανέπτυξαν.

Απαντώντας σε ερωτήσεις θαυμαστών του για τον κορονοϊό, ο Κέιβ γνωστοποίησε ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος κατά της COVID-19, στην ιστοσελίδα του Red Hand Files, μέσω της οποίας καλεί τους θαυμαστές του να υποβάλουν ερωτήσεις ή να καταθέσουν σχόλια, παρατηρήσεις ή εμπνεύσεις και τους απαντά με επιστολές online.

«Εκανα τη δεύτερη δόση στις 26 Μαΐου και τώρα μπορώ να ζήσω σε αυτόν τον ταλαιπωρημένο κόσμο γνωρίζοντας ότι αν κολλήσω την COVID-19, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να πεθάνω από αυτήν», έγραψε ο 63χρονος τραγουδοποιός.

«Αισθάνομαι προνομιούχος που ζω σε μια εποχή κατά την οποία οι επιστήμονές μας είναι σε θέση να αναπτύξουν ένα εμβόλιο για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση μιας πανδημίας και να το κάνουν με τόσο εκπληκτική ταχύτητα. Αισθάνομαι ότι είναι μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της Ιατρικής», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...