156
|

ΝΔ: Τα «υπόγεια» της Κουμουνδούρου υποκινούν επεισόδια εν όψει των παρελάσεων

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2024, 18:24

ΝΔ: Τα «υπόγεια» της Κουμουνδούρου υποκινούν επεισόδια εν όψει των παρελάσεων

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2024, 18:24

Κινήσεις «μπαχαλοποίησης» καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία, που καταγγέλλει οτι υποκινούνται επεισόδια ενόψει των επετειακών παρελάσεων για την 25η Μαρτίου.

«Ο μηχανισμός των υπογείων της Κουμουνδούρου υποκινεί με κάθε τρόπο σε επεισόδια εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της κυβερνώσας παράταξης.

Εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών

Στην ίδια ανακοίνωση, η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί εκ νέου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εργαλειοποίηση του δυστυχήματος των Τεμπών.

«Είναι ξεκάθαρο και συνάμα θλιβερό ότι το μόνο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χυδαία εργαλειοποίηση του δυστυχήματος των Τεμπών».

Νέα γενιά αγανακτισμένων

Αναφέρεται ακόμη οτι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να δημιουργήσει μια νέα γενιά «μπαχαλάκηδων», επαναλαμβάνοντας τακτικές του κομματικού παρελθόντος.

«Παίζουν τα ρέστα τους στη δημιουργία νέων αγανακτισμένων και μπαχαλοποίησης. Οι δεκαετίες και οι ηγεσίες τους αλλάζουν, αλλά επιμένουν στις ίδιες καταδικασμένες συνταγές. Οι πολίτες έχουν και γνώση και μνήμη και δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουν. Για ό,τι συμβεί έχουν την απόλυτη πολιτική ευθύνη», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...