218
Η εντυπωσιακή Κατερίνα Μάρκου σε παλαιότερη φωτογραφία της από τα έδρανα της Βουλής | φωτ. αρχείου

ΝΔ: Παραιτήθηκε και η Μάρκου, βουλευτής ο Νυφούδης

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2019, 15:01
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 25/04/2019, 16:30
Η εντυπωσιακή Κατερίνα Μάρκου σε παλαιότερη φωτογραφία της από τα έδρανα της Βουλής
|φωτ. αρχείου

ΝΔ: Παραιτήθηκε και η Μάρκου, βουλευτής ο Νυφούδης

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2019, 15:01
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 25/04/2019, 16:30

Μετά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και την Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, την παραίτησή της από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε με επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής και η προσχωρήσασα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, πρώην βουλευτής του Ποταμιού, Κατερίνα Μάρκου.

Η έδρα της κυρίας Μάρκου  επιστρέφει στο Ποτάμι και την καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών Νίκος Νυφούδης -συνυποψήψιος για τον δήμο Θεσσαλονίκης με τον Σπύρο Βούγια.

«Σήμερα διορθώνεται μια μεγάλη αδικία για τους προοδευτικούς πολίτες της Θεσσαλονίκης. Η έδρα του Ποταμιού της Β’ Θεσσαλονίκης επιστρέφει στο Ποτάμι, εκεί όπου ανήκε. Στη Βουλή, τους μήνες που απομένουν μέχρι τις εθνικές εκλογές, θα υπερασπιστώ με όλες μου τις δυνάμεις τα μικρά και τα μεγάλα της πολιτικής. Θα αγωνιστώ για ανάπτυξη και δικαιοσύνη. Να ακουστεί ξανά καθαρά η φωνή της Θεσσαλονίκης. Να ακουστούν δυνατά οι νέοι που ζουν στο εξωτερικό και έχω μοιραστεί μαζί τους τα τελευταία χρόνια τα όνειρά τους και τις ανησυχίες τους. Με αλήθειες μόνο, προχωράμε μαζί» δήλωσε ο κ. Νυφούδης.

Οσον αφορά τη θέση της κυρίας Ασημακοπούλου στη Β’ Αθηνών, επόμενος στη λίστα ήταν ο Γιάννης Μιχελάκης ο οποίος όμως, ήδη γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να ορκιστεί βουλευτής και θα επιστρέψει την έδρα στη ΝΔ. Δηλώνει επίσης πως  δεν πρόκειται να πολιτευθεί στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Ετσι τη δεύτερη έδρα που μένει κενή στη Β΄Αθηνών, καταλαμβάνει ο πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...