150
«Γιαουρτώστε τον με verus να κάνει επιδερμίδα», έγραψε ο παραγωγός της ΕΡΤ για τον πρώην πρωθυπουργό (στη φωτογραφία με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη) και την παρουσία του στο συλλαλητήριο της Κυριακής | ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ: Νέα ήθη στην ΕΡΤ με προτροπές για γιαούρτωμα Σαμαρά;

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2018, 13:54
«Γιαουρτώστε τον με verus να κάνει επιδερμίδα», έγραψε ο παραγωγός της ΕΡΤ για τον πρώην πρωθυπουργό (στη φωτογραφία με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη) και την παρουσία του στο συλλαλητήριο της Κυριακής
|ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ: Νέα ήθη στην ΕΡΤ με προτροπές για γιαούρτωμα Σαμαρά;

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2018, 13:54

Η προτροπή στελέχους της ΕΡΤ στο Facebook να γιαουρτώσουν οι πολίτες τον Αντώνη Σαμαρά επειδή επέλεξε να δώσει το παρών στο συλλαλητήριο της Κυριακής, προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας μέσω επίσημης ανακοίνωσης με αποδέκτη τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά.

«Η Νέα Δημοκρατία θέλει να απευθύνει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα στον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, στην ευθύνη του οποίου υπάγεται η Δημόσια Τηλεόραση:

Η δημόσια προτροπή του παραγωγού της Ε.Ρ.Τ. Δημήτρη Αναστασόπουλου να γιαουρτώσουν οι πολίτες τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο συλλαλητήριο συνάδει και αυτή με τα νέα ήθη που έχει επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ε.Ρ.Τ.;», ήταν το ερώτημα που απηύθυνε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή το σχόλιο του κ. Αναστασόπουλου στο Facebook.

«Γιαουρτώστε τον με verus να κάνει επιδερμίδα !!!!», έγραψε ο παραγωγός κάτω από ανάρτηση φίλης του που «στόλιζε» τον πρώην πρωθυπουργό για τους χειρισμούς του στο ζήτημα των Σκοπίων.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...