174
«Για δική μου χρήση τα ναρκωτικά», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο συλληφθείς | Youtube

«Μου τη στήσανε – για δική μου χρήση τα ναρκωτικά»: όλα όσα είπε στην απολογία του ο ράπερ

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2019, 18:57
«Για δική μου χρήση τα ναρκωτικά», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο συλληφθείς
|Youtube

«Μου τη στήσανε – για δική μου χρήση τα ναρκωτικά»: όλα όσα είπε στην απολογία του ο ράπερ

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2019, 18:57

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία, του ο ράπερ – προαγωγός της χρήσης κάνναβης που συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καλλιθέα (περισσότερα εδώ).

Απολογούμενος ενώπιον του ανακριτή, ισχυρίστηκε ότι οι ποσότητες ναρκωτικών που βρέθηκαν στο διαμέρισμα – στούντιο ηχογράφησης, ήταν για δική του χρήση και ότι δεν πωλούσε χασίς σε μαθητές όπως κατηγορείται.

Οπως είπε, η όλη υπόθεση δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία πλεκτάνη που του έστησαν ανταγωνιστές του, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Ο 35χρονος με το χαρακτηριστικό προσωνύμιο που παρέπεμπε στη χρήση κάνναβης, είχε τεθεί εδώ και καιρό υπό διακριτική παρακολούθηση και αφού συγκεντρώθηκαν τα απαιτούμενα στοιχεία, οργανώθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Οπως δαπιστώθηκε,  «εξαργύρωνε» τη δημοφιλία του διακινώντας διάφορες ποσότητες ναρκωτικών, με «κέντρο διανομής» στούντιο ηχογράφησης που διατηρούσε στην περιοχή της Καλλιθέας και «πελάτες», στη συντριπτική τους πλειονότητα, μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

Ο ίδιος είναι δηλωμένος χρήστης κάνναβης και μάλιστα μέσα από τα τραγούδια του, τoν λογαριασμό του στο Instagram αλλά και το κανάλι του στο YouTube, προωθούσε με θέρμη τη χρήση της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...