335
Ο συλληφθείς σε στιγμιότυπο από ένα εκ των βίντεοκλίπ του | YouΤube

Αυτός είναι ο ράπερ που πουλούσε ναρκωτικά σε μαθητές

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2019, 12:21
Ο συλληφθείς σε στιγμιότυπο από ένα εκ των βίντεοκλίπ του
|YouΤube

Αυτός είναι ο ράπερ που πουλούσε ναρκωτικά σε μαθητές

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2019, 12:21

Tο κατώφλι του ανακριτή πέρασε την Τρίτη γνωστός ράπερ, με χιλιάδες followers στα social media, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή.

Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ο συλληφθείς «εξαργύρωνε» τη δημοφιλία του διακινώντας διάφορες ποσότητες ναρκωτικών, με «κέντρο διανομής» στούντιο ηχογράφησης που διατηρούσε στην περιοχή της Καλλιθέας και «πελάτες», στη συντριπτική τους πλειονότητα, μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

Ο 35χρονος με το χαρακτηριστικό προσωνύμιο που παρέπεμπε στη χρήση κάνναβης, είχε τεθεί εδώ και καιρό υπό διακριτική παρακολούθηση και αφού συγκεντρώθηκαν τα απαιτούμενα για τη σύλληψή του στοιχεία, οργανώθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή του το περασμένο Σάββατο στην Καλλιθέα.

Για περίπου έναν μήνα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής τον παρακολουθούσαν επί 24ωρου βάσεως και όπως διαπίστωσαν στο διαμέρισμα – στούντιο τον επισκέπτονταν συνεχώς ανήλικοι, αγόρια και κορίτσια. Οι γείτονες θεωρούσαν ότι ήταν μαθητές σχολής χορού που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο.

Κατά τη σύλληψή του στην κατοχή του βρέθηκαν τρία όπλα και ποσότητες ναρκωτικών.

Πιο αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 22-6-2019 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, 35χρονος ημεδαπός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράβαση των Νόμων περί όπλων και περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Ειδικότερα, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ημεδαπού στη διακίνηση ναρκωτικών, στην περιοχή της Καλλιθέας εντοπίσθηκε ο 35χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Μετά από έρευνα στην οικία του στην ανωτέρω περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

-160,7- γραμμάρια κάνναβης
-0,9- γραμμάρια κοκαΐνης
-2,4- γραμμάρια άγνωστης ουσίας
-2- αεροβόλα περίστροφα
αεροβόλο πιστόλι
συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser)
φορητός ασύρματος
-6- τρίφτες κάνναβης
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
-5- αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα
-2- Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια.

Ο ίδιος ήταν χρήστης κάνναβης και μάλιστα μέσα από τα τραγούδια του, τoν λογαριασμό του στο Instagram αλλά και το κανάλι του στο YouTube, προωθούσε με θέρμη τη χρήση κάνναβης. «Το καλό με την κάνναβη είναι ότι είναι φυτική. Είναι κάτι που φυτρώνει και κάτι που είναι πιο ασφαλές στον οργανισμό από μία ένεση ή από κάποιο χάπι ή από κάποιο άλλο σκεύασμα», έλεγε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...