240
O Kυριάκος Μητσοτάκης μιλά στους δημοσιογράφους στην Πειραιώς μετά την «αλλαγή φρουράς» στο γραφείο Τύπου της ΝΔ | SOOC

Μητσοτάκης: Γελασμένος ο Τσίπρας ότι θα κερδίσει τους αναποφάσιστους

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2019, 13:13
O Kυριάκος Μητσοτάκης μιλά στους δημοσιογράφους στην Πειραιώς μετά την «αλλαγή φρουράς» στο γραφείο Τύπου της ΝΔ
|SOOC

Μητσοτάκης: Γελασμένος ο Τσίπρας ότι θα κερδίσει τους αναποφάσιστους

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2019, 13:13

Με μία δήλωση για την περιβόητη «δεξαμενή» των αναποφάσιστων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε τις προσδοκίες που καλλιεργεί το Μαξίμου περί ανατροπής των δημοσκοπικών δεδομένων στην κάλπη, χάρη ακριβώς στην ψήφο των αναποφάσιστων ψηφοφόρων.

«Αυτό που κρατώ από τις δημοσκοπήσεις δεν είναι η διαφορά, αλλά ότι το κεντρικό κριτήριο της ψήφου είναι η οικονομία. Στις 26 Μαΐου θα κριθεί, λοιπόν, ποιον εμπιστεύονται περισσότερο οι πολίτες για να φέρει επενδύσεις και κυρίως να δημιουργήσει νέες δουλειές», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ στο περιθώριο της παράδοσης-παραλαβής από την υποψήφια ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη στη νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματός του, Σοφία Ζαχαράκη (φωτογραφίες κάτω από SOOC).

«Αν τώρα πιστεύει ο κ. Τσίπρας ότι ευνοείται από τους αναποφάσιστους, ας προκηρύξει εδώ και τώρα και τις εθνικές εκλογές για να μην ταλαιπωρείται άλλο η χώρα», προκάλεσε τον Πρωθυπουργό ο κ. Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της ΝΔ επισκέπτεται την Παρασκευή τη Θεσσαλονίκη, όπου στις 15.00 είναι προγραμματισμένη συνάντησή του  με παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα τις επιπτώσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών για τα μακεδονικά προϊόντα.

Αμέσως μετά θα επισκεφθεί το κέντρο προστασίας ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου», καθώς και προάστια της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη, Εύοσμος).

Το Σάββατου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις Σέρρες, αφού προηγουμένως περάσει από τη Νιγρίτα, το Σκουτάρι και το Νέο Σούλι.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και στις 18:30 θα μιλήσει στη Βέροια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...