288
Η Μαρία Σπυράκη παραδίδει στη Σοφία Ζαχαράκη, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη | Menelaos Myrillas / SOOC

Από τη Μαρία στη Σοφία: αλλαγή σκυτάλης στην επικοινωνία της Πειραιώς

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2019, 11:45
Η Μαρία Σπυράκη παραδίδει στη Σοφία Ζαχαράκη, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη
| Menelaos Myrillas / SOOC

Από τη Μαρία στη Σοφία: αλλαγή σκυτάλης στην επικοινωνία της Πειραιώς

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2019, 11:45

Η προαναγγελθείσα αποχώρηση της Μαρίας Σπυράκη από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, καθώς θα πρέπει να στρέψει την προσοχή της στις ευρωεκλογές όπου είναι υποψήφια, επισημοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής με μια λιτή τελετή παράδοσης-παραλαβής στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, παρουσία του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η κυρία Σπυράκη παρέδωσε τη σκυτάλη της επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας στη μέχρι πρότινος αναπληρώτριά της, Σοφία Ζαχαράκη.

«Είναι μεγάλη τιμή που ο πρόεδρος μου δίνει τη δυνατότητα για να διεκδικήσω μια δεύτερη θητεία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Είναι η μητέρα όλων των μαχών. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο, τον Κυριάκο» σημείωσε χαρακτηριστικά η κυρία Σπυράκη.

«Μπήκα στην πολιτική στα 18, ήταν ένας ωραίος κόσμος, προόδου, ευκαιριών και έκφρασης. Έχω μια διπλή ευθύνη, να δικαιώσω την επιλογή του προέδρου και την εμπιστοσύνη της Μαρίας και την παρακαταθήκη της θέσης, μια παρακαταθήκη σοβαρότητας, υπευθυνότητας και μαχητικότητας. Έχω συνηθίσει στην τάξη να μου κάνουν τις ερωτήσεις οι μαθητές μου, τώρα θα απαντώ στις δικές σας» επεσήμανε από την πλευρά της η κυρία Ζαχαράκη, νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον αξιοκρατικό χαρακτήρα του κόμματος.

«Να ευχαριστήσω τη Μαρία για τον άψογο τρόπο που επιτέλεσε τα καθήκοντά της και να της ευχηθώ καλή επιτυχία. Διακρίθηκε ως ευρωβουλευτής και με μεγάλο κέφι θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία. Να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη Σοφία. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Είμαστε ένα ανοικτό, αξιοκρατικό κόμμα που δίνει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους. Η Σοφία με σκληρή δουλειά, με πείσμα και επιμονή έφτασε εκεί που είναι σήμερα» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News