290
Η Ιβάνκα και η Μελάνια Τραμπ, στην τελετή ορκωμοσίας του πατρός και συζύγου, τον Ιανουάριο του 2017 | EPA/JUSTIN LANE

Μελάνια Τραμπ για Ιβάνκα και Τζάρεντ Κούσνερ: Είναι φίδια!

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2020, 15:44
Η Ιβάνκα και η Μελάνια Τραμπ, στην τελετή ορκωμοσίας του πατρός και συζύγου, τον Ιανουάριο του 2017
|EPA/JUSTIN LANE

Μελάνια Τραμπ για Ιβάνκα και Τζάρεντ Κούσνερ: Είναι φίδια!

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2020, 15:44

Νέες ζουμερές αποκαλύψεις για τον εμφύλιο πόλεμο στο σπιτικό των Τραμπ, έκανε σε διαδικτυακή εκπομπή η πρώην συνεργάτης και φίλη της Πρώτης Κυρίας, Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ.

Μιλώντας σε podcast του Daily Beast, η Γουόλκοφ, που πέρασε καιρό στον Λευκό Οίκο δουλεύοντας με τη Μελάνια Τραμπ, είπε ότι οι σχέσεις της Πρώτης Κυρίας με την Ιβάνκα και τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, είναι εξαιρετικά κακές και ότι τους αποκαλεί «φίδια».

Η Γουόλκοφ έγραψε το βιβλίο «Η Μελάνια και Εγώ», που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, και στο οποίο αποκάλυψε άγνωστες πτυχές και κουτσομπολιά για τις ημέρες των Τραμπ στον Λευκό Οίκο και νωρίτερα.

Η ίδια, που ήταν επί 15 χρόνια καλή φίλη της Μελάνια και πέρασε μαζί της δύο χρόνια στον Λευκό Οίκο, έχει τη χειρότερη γνώμη για την οικογένεια του αμερικανού προέδρου.

Η Μελάνια απάντησε κατηγορώντας την ότι ηχογράφησε παράνομα συνομιλίες τους και ότι με ανυπόσταστα κουτσομπολιά προσπαθεί να τη διαβάλει.

Η Γουίνστον Γουόλκοφ είπε στην εκπομπή ότι «η πριγκίπισσα (έτσι αποκαλούν την Ιβάνκα όσοι δεν έχουν και την καλύτερη γνώμη για το άτομό της) ήθελε να βάλει στην άκρη τη Μελάνια. Και η Μελάνια τους αποκαλεί “φίδια”, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν αυτό που θέλουν. Και τα καταφέρνουν».

Εδωσε μάλιστα και παραδείγματα συμβούλων, τις οποίες εξέταζε η Μελάνια για να προσθέσει στην ομάδα της και τελικά τις «άρπαξε» η Ιβάνκα Τραμπ.

«Αποκαλούσαμε την Ιβάνκα “το αρπακτικό”. Δεν πας να προσλάβεις κόσμο που ξέρεις ότι σκέφτεται η Πρώτη Κυρία για την ομάδα της», είπε η Γουόλκοφ.

Σε άλλο σημείο αναφέρεται στην Ιβάνκα ως «ο Ντόναλντ με κοστούμι» και επιτίθεται σε ολόκληρη την οικογένεια, λέγοντας ότι «είναι όλοι τους ρηχοί και νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους».

Κι όλα αυτά, στο πρώτο μέρος της εκπομπής. Το δεύτερο θα μεταδοθεί μέσα στην εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...