171
Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου | Intimenews/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Μεγαλοοικονόμου: Ισως ήμουν πολύ καθαρή για την πολιτική

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2019, 08:16
Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου
|Intimenews/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Μεγαλοοικονόμου: Ισως ήμουν πολύ καθαρή για την πολιτική

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2019, 08:16

Στις μελλοντικές κινήσεις της αναφέρθηκε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, μία ημέρα μετά την επιστολή με την οποία δήλωσε την αποχώρησή της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δηλώσεις της την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ, η κυρία Μεγαλοοικονόμου δεν θέλησε να αναφερθεί στο περιεχόμενο της επιστολής πριν τη διαβάσει ο Πρωθυπουργός (ο οποίος απουσίαζε χθες στις Βρυξέλλες). Πρόσθεσε ότι θα τη δημοσιοποιήσει αφού λάβει γνώση ο κ. Τσίπρας.

Εξήγησε ότι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ «στις 15-20 Μαΐου» ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Αφορμή ήταν ένα περιστατικό που την ενόχλησε προσωπικά και την προσέβαλε, αν και δεν θέλησε να επιβεβαιώσει πληροφορίες ότι υπήρξε ένταση με άλλο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Επιπλέον, διέψευσε άλλες πληροφορίες που την έφεραν να επιθυμεί να ελέγξει το ψηφοδέλτιο του Πειραιά όπου εκλέγεται.

Για τις μελλοντικές της κινήσεις είπε ότι «κατά 99,9%» θα επιστρέψει στις επιχειρήσεις της. «Ισως ήμουν πολύ καθαρή για να είμαι στην πολιτική», είπε ακόμη λέγοντας ότι «διαπίστωσα ότι στην πολιτική για να σταδιοδρομήσεις πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...