224
Οι αφίσες αναρτήθηκαν στην πλατεία Τάιμς στη Νέα Υόρκη | REUTERS/Jeenah Moon

Με μήνυση απειλούν Ιβάνκα Τραμπ και Τζάρεντ Κούσνερ για αφίσα πρώην Ρεπουμπλικανών

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2020, 15:00
Οι αφίσες αναρτήθηκαν στην πλατεία Τάιμς στη Νέα Υόρκη
|REUTERS/Jeenah Moon

Με μήνυση απειλούν Ιβάνκα Τραμπ και Τζάρεντ Κούσνερ για αφίσα πρώην Ρεπουμπλικανών

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2020, 15:00

Με μήνυση κατά ομάδας πρώην Ρεπουμπλικανών, που αντιτίθενται στον Τραμπ, απειλούν η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ, με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, με αφορμή τις αφίσες που ανήρτησε η ομάδα στην πολυσύχναστη πλατεία Τάιμς στη Νέα Υόρκη.

Η ομάδα, που ονομάζεται Lincoln Project, κατηγορεί το ζεύγος για αδιαφορία για τα θύματα του κορονοϊού.

«Πάνω από 33.404 Νεοϋορκέζοι, πάνω από 223.381 Αμερικανοί», γράφουν στην αφίσα με την φωτογραφία της Ιβάνκα, αναφερόμενοι στα θύματα του κορονοϊού ως σήμερα.

Σε άλλη αφίσα, με φωτογραφία του Κούσνερ, προβάλλουν κάτι που φέρεται να είπε ο ίδιος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Vanity Fair. «Θα υποφέρουν και αυτό είναι πρόβλημά τους» είχε πει αναφερόμενος στον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Αντριου Κουόμο.

Ο δικηγόρος τους απείλησε την ομάδα με μήνυση και βαριές αποζημιώσεις. Σε απάντησή του το Lincoln Project αρνήθηκε να κατεβάσει τις αφίσες και κατηγόρησε το ζεύγος ότι είναι «εκτός επαφής με την πραγματικότητα νταήδες, που ποτέ δεν έδωσαν την παραμικρή ένδειξη ότι υπολήπτονται τον αμερικανικό λαό».

Το Lincoln Project, που ιδρύθηκε στα τέλη του 2019 με στόχο να χάσουν οι Ρεπουμπλικάνοι και ο Τραμπ, όπως επισημαίνουν οι Times, έχει εξοργίσει πολλές φορές τον πρόεδρο. Διευθύνεται από δύο ανθρώπους που «έτρεξαν» προεκλογικές εκστρατείες, τον Στιβ Σμιντ που ήταν βασικός στρατηγικός αναλυτής για τον Τζον ΜακΚέιν το 2008 και τον Στιούαρτ Στίβενς που είχε τον ίδιο ρόλο για τον Μιτ Ρόμνεϊ το 2012.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...