235
Το ζεύγος Τραμπ δίπλα σε ένα σκελετό και μια μούμια | EPA/Yuri Gripas / POOL

Πάρτι για το Χάλογουιν στον Λευκό Οίκο – Ολοι με μάσκα, εκτός από τον Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2020, 13:37
Το ζεύγος Τραμπ δίπλα σε ένα σκελετό και μια μούμια
|EPA/Yuri Gripas / POOL

Πάρτι για το Χάλογουιν στον Λευκό Οίκο – Ολοι με μάσκα, εκτός από τον Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2020, 13:37

Είναι μάλλον ειρωνική η εικόνα που παρουσίαζαν φέτος οι παραδοσιακές τρομακτικές μεταμφιέσεις των παιδιών για το Χάλογουιν, κατά τον εορτασμό τους μαζί με τον πρόεδρο Τραμπ.

Σε μια χώρα που θρηνεί πάνω από 220.000 νεκρούς από τον κορονοϊό, η στολή «σκελετός» δίπλα σε έναν άνθρωπο που δεν έκανε και πολλά για να περιορίσει τις απώλειες, φαίνεται μάλλον άσχημη.

Αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ, μαζί με τη σύζυγό του Μελάνια, δεν ενδιαφέρονται για τέτοιες λεπτομέρειες και είπαν να το ρίξουν για λίγο έξω.

Ετσι ο κήπος του Λευκού Οίκου γέμισε την Κυριακή με υπερήρωες, σκελετούς και μονόκερους, για το καθιερωμένο πάρτι του Χάλογουιν.

Καλού-κακού, όλοι τήρησαν κάποια μέτρα προστασίας. Οι καλεσμένοι άνω των δύο ετών φορούσαν υποχρεωτικά μάσκα, όπως και το προσωπικό του Λευκού Οίκου, το οποίο φορούσε και γάντια. Εξαίρεση, φυσικά, το προεδρικό ζεύγος που ανέρρρωσε από την Covid-19.

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ με τη «Μελάνια» και τον «Ντόναλντ» στο πάρτι του Λευκού Οίκου | Reuters

Ο πρόεδρος και η σύζυγός του μίλησαν από ασφαλή απόσταση με τα παιδιά, ειδικά με έναν μικρό «Ντόναλντ» και μια «Μελάνια», που φόρεσαν τις κατάλληλες περούκες.

Αν και άλλες χρονιές ο Τραμπ μοίραζε ο ίδιος τα γλυκίσματα, φέτος, λόγω των νέων συνθηκών, τα παιδιά στάθηκαν στην ουρά.

Το σκηνικό εορταστικού τρόμου συμπλήρωνε μια στρατιωτική μπάντα, που έπαιζε μουσική ειδικά για την περίσταση, όπως το «Thriller» του Μάικλ Τζάκσον.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...