188
Η Μάργκο και ο Ντόναλντ: η γραμματέας και το αφεντικό | Twitter και REUTERS (Russell Cheyne)

Μάργκο, το κορίτσι που βοήθησε τον Τραμπ στην ηχογράφηση

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2023, 21:21
Η Μάργκο και ο Ντόναλντ: η γραμματέας και το αφεντικό
|Twitter και REUTERS (Russell Cheyne)

Μάργκο, το κορίτσι που βοήθησε τον Τραμπ στην ηχογράφηση

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2023, 21:21

Ως γνωστόν, οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς που ερευνούν τις υποθέσεις του Τραμπ έχουν στα χέρια τους (άγνωστον πώς) ένα ηχητικό ντοκουμέντο του 2021 που αλατοπιπερώνει τις κατηγορίες εις βάρος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Ποιες απ’ όλες; Εκείνες που αφορούν την εξαγωγή από τον Λευκό Οίκο απορρήτων εγγράφων και δη περί Ιράν. Τις λεπτομέρειες μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ.

Ως συνέχεια αυτής της ιστορίας αποκαλύπτεται ότι παρούσα στην εν λόγω ηχογράφηση ήταν μια γραμματέας του Τραμπ, ονόματι Μάργκο Μάρτιν.

Η Corriere della Sera έγραψε ότι η Μάργκο μοιάζει πολύ με τη Μελάνια Τραμπ σε νεαρή ηλικία και ότι εξακολουθεί να εργάζεται για αυτόν.

«Ο Τραμπ βρισκόταν στο γήπεδο γκολφ του Μπέντμινστερ τον Ιούλιο του 2021 όταν δύο άτομα που εργάζονταν για την αυτοβιογραφία του πρώην επιτελάρχη του, του Μαρκ Μέντοους, τον συνάντησαν, παρουσία της Μάργκο Μάρτιν, της βοηθού που κατέγραψε τις συνομιλίες του με τους αυτούς τους δύο. Η Μάρτιν παρίστατο κατά τη διάρκεια αυτής της συνομιλίας».

Μάλιστα, η κοπέλα διατηρεί λογαριασμό στο Twitter τον οποίο συνοδεύει φωτογραφία της από το εσωτερικό του Air Force One, όπου εικονίζεται και το δεξί μπράτσο του Τραμπ (είναι η φωτογραφία που δημοσιεύουμε επάνω).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...