179
|

Λευκάδα: Η «αλαφροχέρα» βραζιλιάνα οικιακή βοηθός εξαφανίστηκε με €200.000

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2018, 12:20

Λευκάδα: Η «αλαφροχέρα» βραζιλιάνα οικιακή βοηθός εξαφανίστηκε με €200.000

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2018, 12:20

Σε κατάσταση σοκ 57χρονος συνταξιούχος, κάτοκος του νησιού Κάλαμος απέναντι από την Λευκάδα, κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου Βόνιτσας, ότι 200.000 ευρώ τα οποία είχε κρυμμένα στην ντουλάπα  του σπιτιού του είχαν κάνει «φτερά».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς, ο ίδιος αντιλήφθηκε την κλοπή όταν έφτασε με τη γυναίκα του, στο σπίτι του, ενώ μαζί με τα χρήματα εξαφανίστηκε και η 37χρονη βραζιλιάνα οικιακή βοηθός που είχε προσλάβει πριν από μερικές εβδομάδες.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση, που βρίσκεται στο στάδιο προανάκρισης, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη της οικιακής βοηθού.

Κατά πληροφορίες ο εν λόγω συνταξιούχος όταν έφευγε, άφηνε τα κλειδιά του σπιτιού στην οικιακή βοηθό. Εκείνη σταδιακά είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και την κατάλληλη στιγμή «χτύπησε» καθώς μέσα στην ντουλάπα του υπνοδωματίου βρήκε τα χρήματα που είχε κρύψει επιμελώς ο 57χρονος.

Αφού άρπαξε τις 200.000 ευρώ, η Βραζιλιάνα έβαλε τα πάντα στη θέση τους, έτσι ώστε να κερδίσει χρόνο και ο ιδιοκτήτης να μην καταλάβει αμέσως την κλοπή, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε χωρίς να έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός της μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...