136
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης | Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Ξαναγράφονται» τα σχέδια της ΕΛ.ΑΣ. κατά του οργανωμένου εγκλήματος

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2021, 19:08
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
|Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Ξαναγράφονται» τα σχέδια της ΕΛ.ΑΣ. κατά του οργανωμένου εγκλήματος

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2021, 19:08

Σε άμεση αναδιάταξη του επιχειρησιακού σχεδίου της προχωρά η ΕΛ.ΑΣ. για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, αλλά και την ενίσχυση της αστυνόμευσης, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στις δύο συσκέψεις που συγκάλεσε την Τρίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, και στις οποίες συμμετείχαν πολλοί αξιωματικοί από διάφορες υπηρεσίες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το ΑΠΕ, ενισχύεται το δίκτυο πληροφοριών και ερευνών της Αστυνομίας, ενώ επικαιροποιείται η χαρτογράφηση των ενεργών εγκληματικών ομάδων, με ονόματα και διευθύνσεις.

Σημειώνεται, ότι χθες Δευτέρα, το βράδυ, πραγματοποιήθηκαν αιφνιδιαστικοί αστυνομικοί έλεγχοι σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου, στην εποχή που ξεκινά μετά την πανδημία, ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών με αστυνομική παρουσία και περιπολίες, με ευέλικτες ομάδες, ειδικά σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός πολιτών. Οι περιπολίες θα γίνονται από τη ΔΙΑΣ, τη Δράση και την ΟΠΚΕ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News