214
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής | George Vitsaras / SOOC

Κουρουμπλής: «Κακώς άνοιξε το ζήτημα ο Πολάκης, ατυχής η δήλωση Κυμπουρόπουλου»

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2019, 10:00
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής
|George Vitsaras / SOOC

Κουρουμπλής: «Κακώς άνοιξε το ζήτημα ο Πολάκης, ατυχής η δήλωση Κυμπουρόπουλου»

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2019, 10:00

Αποστάσεις από τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλου, χωρίς πάντως να τις επικρίνει ανοιχτά, πήρε και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Την ίδια στιγμή, όμως, αποστάσεις πήρε και από το αρχικό tweet του ευρωβουλευτή της ΝΔ, η οποία προκάλεσε την αήθη επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Σε δηλώσεις του την Μ. Τετάρτη στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «κακώς μίλησε ο Παύλος Πολάκης» για την ιστορία του υποψήφιου με τη ΝΔ.

Πρόσθεσε ότι «δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα. Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε καμία δουλειά να μπει σε αυτόν τον διάλογο». Είπε ακόμη ότι «δεν είναι λάθος» να ζητούσε συγγνώμη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας για την επίθεση.

Την ίδια απάντηση -«κακώς»- έδωσε και για την δημοσιοποίηση από τον Παύλο Πολάκη του ΦΕΚ διορισμού του κ. Κυμπουρόπουλου.

Παρά ταύτα, ο κ. Κουρουμπλής χαρακτήρισε «ατυχή» και τη δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Σε ό,τι αφορά τις εκλογές, είπε ότι η οικονομία θα δώσει την νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκανε ακόμη λόγο για τα επιδόματα που «έσωσαν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που έριχναν την αξιοπρέπειά τους στους κάδους των σκουπιδιών. Αυτό το φαινόμενο έχει εξαφανιστεί και αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση στόχευσε σωστά. Όπως ήταν το φαινόμενο δεν είναι και η επιδοματική πολιτική έπαιξε ρόλο σε αυτό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...