176
|

Σεξ από ψηλά

Avatar Νίκος Κακαρίκας 16 Νοεμβρίου 2014, 04:47

Σεξ από ψηλά

Avatar Νίκος Κακαρίκας 16 Νοεμβρίου 2014, 04:47

Πρόκειται για μια εξαιρετική Παραγωγή. Σκηνοθεσία, διεύθυνση φωτογραφίας και μοντάζ, αρίστης ποιότητας και αισθητικής.

Μια διαφημιστική εταιρία στο San Francisco των ΗΠΑ, θέλει να αλλάξει την αρνητική γνώμη που έχει διαμορφωθεί στην κοινή γνώμη για τα drones, αφού έχουν συνδεθεί, κυρίως, με βομβαρδισμούς και πολεμικές επιχειρήσεις.

Όπως δηλώνουν οι εμπνευστές του project «γιατί να μην πάρουμε κάτι αρνητικό και με αυτό να κάνουμε κάτι αληθινά θετικό; Κάντε πορνό, όχι πόλεμο, ας μην παίρνουμε τα πράγματα τόσο σοβαρά. Ας σταθούμε για λίγο και ας σκεφτούμε μερικά από τα πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο. Και το σεξ είναι ένα από αυτά».

Γι’ αυτούς τους λόγους στο video που γύρισαν με την high definition κάμερα που μετέφερε το drone, παρακολουθούμε από ψηλά ζευγάρια διαφορετικών ηλικιών να ερωτοτροπούν σε αμπέλια, λιβάδια, παραλίες και πλαγιές του San Francisco.

Σύμφωνα, πάντως, με τους παραγωγούς, οι συμμετέχοντες δεν είναι πορνοστάρ και τα ζευγάρια υποδύονταν πως έκαναν σεξ χωρίς να προχωρήσουν σε καμία σεξουαλική πράξη. Αν και έτσι όπως είναι γυρισμένο και μονταρισμένο πιστεύεις πως τα ζευγάρια κάνουν κανονικό σεξ. 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News