197
|

Όλα γύρω σου γυρίζουν (και πέφτουν)

Γιώτα Παναγιώτου Γιώτα Παναγιώτου 14 Νοεμβρίου 2014, 00:09

Όλα γύρω σου γυρίζουν (και πέφτουν)

Γιώτα Παναγιώτου Γιώτα Παναγιώτου 14 Νοεμβρίου 2014, 00:09

Σκηνή 1. Τον κοιτάς με μάτια που καίνε, καθώς αυτός βάζει μουσική. Δεν το πολυπιάνει το υπονοούμενο, οπότε περνάς σε δράση. Τον φιλάς και όλα γύρω καταρρέουν. Βάζα, ράφια, έπιπλα.
Σκηνή 2. Οδηγά και του χαμογελάς. Τον χαϊδεύεις και λιώνει από έρωτα. Τον φιλάς και ανεβαίνεις πάνω του. Kαι στο τιμόνι. Το αυτοκίνητο κάνει οχτάρια, αλλά το πάθος εκεί. Σταθερό.
Σκηνή 3. Αυτή η ρημάδα η selfie με τις φατσούλες σας δε λέει να βγει όπως τη θέλετε. Σήμερα ακόμη μια προσπάθεια. Που σας φέρνει κοντά. Μα πολύ κοντά. Κι έτσι αρχίζετε να κάνετε έρωτα στον δρόμο, κουτρουβαλώντας τις σκάλες.
Σκηνή 4. Let’s party μωρό μου. Από το dance floor στις τουαλέτες. Όπως ποτέ ξανά.

Τι κοινό έχουν οι παραπάνω εικόνες; Όλες είναι μέρος ενός καλογυρισμένου διαφημιστικού video, που προωθεί η αλυσίδα καταστημάτων Weekday και η Swedish Association for Sexuality Education (RFSU), για την απενοχοποίηση και τη χρήση προφυλακτικών.

Τίτλος της καμπάνιας είναι «Be carefree, not careless keep a condom on your 5th pocket» και στόχος να τονιστεί το πόσο σημαντικό είναι το ασφαλές σεξ. Ε, ναι, μπορεί να γίνει και απρόβλεπτο. Τόσο, ώστε ακόμη και τα έπιπλά σου να προσγειωθούν με πάταγο στο δρόμο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News