• Ο Βελόπουλος συμφωνεί με Τσίπρα: Εκλογές τον Σεπτέμβριο

    Μέχρι τώρα είχαμε σενάρια για πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο, μετά ο Αλέξης Τσίπρας, με τη γνωστή του οίηση, ζήτησε εκλογές τον Σεπτέμβριο και υπηρεσιακή κυβέρνηση από τώρα (!) και κάπως έτσι, ήρθε την Τετάρτη ο Κυριάκος Βελόπουλος, και διόρθωσε προς το χρονικά εγγύτερο προηγούμενη δική του προφητεία, προβλέποντας και αυτός κάλπες ακόμα «πιο νωρίς».

     

    Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης βγήκε το πρωί στην ΕΡΤ1, στην εκπομπή «Από τις έξι»… με τον Δημήτρη Κοτταρίδη, και είπε ότι οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

     

    Εξήγησε ότι ο ίδιος είχε εκτιμήσει πως οι κάλπες θα στηθούν 2 Οκτωβρίου, αλλά προσέθεσε ότι επειδή πρέπει να μεσολαβήσουν 52 ημέρες ως τις δεύτερες κάλπες –αριθμός προφανώς υπερβολικός αν σκεφτείς ότι το 2012 σε μια κατακερματισμένη Βουλή που προέκυψε στις 6 Μαΐου χρειάστηκαν 42 ημέρες ως τις εκλογές της 17ης Ιουνίου– και επειδή έτσι θα φτάσουμε τον Δεκέμβριο όταν θα έχουν αρχίσει να έρχονται οι νέοι λογαριασμοί του φυσικού αερίου, ο Πρωθυπουργός θα επισπεύσει το μοιραίο.

     

    Τέλος πάντων, έτσι θα την περάσουμε το επόμενο διάστημα, με προφητείες για το πότε θα στηθούν οι πρόωρες κάλπες.

     

  • Ο Αδωνις Γεωργιάδης σε αγώνα μπέιζμπολ των Red Sox της Βοστώνης

    Στη Βοστώνη βρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης. Και μεταξύ άλλων Βοστώνη σημαίνει και Red Sox, η θρυλική ομάδα του μπέιζμπολ.

     

    Ο κ. Γεωργιάδης λοιπόν πήγε σε έναν αγώνα των Red Sox, όπου όπως μας ενημέρωσε μέσω Twitter, πριν από την έναρξη υπήρχε αφιέρωμα στην Ελλάδα.

     

    Ο υπουργός είπε ότι υπήρχαν ελληνικοί χοροί, ελληνικά φαγητά, τιμητική διάκριση στον πρόξενο Στράτο Ευθυμίου, ενώ διαφημίστηκε και η απευθείας πτήση Βοστώνη – Αθήνα που ξεκίνησε πάλι μετά από 25 χρόνια.

  • Οταν η Γιάννα Αγγελοπούλου έβαλε τα κλάματα μπροστά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

    Σε άλλα νέα, η Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», έδωσε συνέντευξη στην ΕΡΤ1, στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, και εκτός όλων των άλλων περιέγραψε την απογοήτευση που είχε νιώσει όταν, ούσα νεαρή πολιτεύτρια της γαλάζιας παράταξης, ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης της είχε ανακοινώσει ότι δεν θα την έβαζε στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

     

    Οπως εξιστόρησε, όλα ξεκίνησαν το 1986 όταν «η Αθήνα με νέφος, τότε γίνονταν και συγκρούσεις μεταξύ των κομμάτων, προσπαθώ να μπω υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο της Αθήνας, τότε κατέβαινε ο Έβερτ ο γνωστός “μπουλντόζας”».

     

    «Προσπαθώ να βρω άκρη, ήταν τότε επικεφαλής του κόμματος ο πατέρας του Κυριάκου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Τέλος πάντων, δεν έβρισκα ραντεβού, δεν μου έδινε και κανείς σημασία, αφίσες δεν είχα κολλήσει στους δρόμους… Για να μην τα πολυλογώ, βρήκα την άκρη και του λέω “δώστε μου μια ευκαιρία να βγω και ν’ αποδείξω”. Όπως μου είπε εκ των υστέρων είχε πει στον Έβερτ “βάλε πολλές γυναίκες” – τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι θετικό ή αρνητικό, είναι μια άλλη κουβέντα. Με βάζει ο Έβερτ, βγαίνω. Κι ο Έβερτ μου λέει “είσαι και ωραία γυναίκα θα σε βάλω γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου”».

     

    Η επόμενη συνάντηση με τον Μιλτιάδη Έβερτ έγινε με την ίδια να του λέει «δεν μου δίνετε μια θέση να δουλέψω;» και τον τότε δήμαρχο Αθηναίων να της απαντά «“σε ποια θέση;”. Λέω “ακούμε πως τα σχολεία έχουν πρόβλημα”. “Εντάξει”, λέει “θα στο δώσω”. Αυτό με έκανε να με πιστέψει ο κόσμος και να με εκλέξει βουλευτή Α’ Αθηνών».

     

    «Περνάνε λίγο τα χρόνια, ετοιμαζόμαστε για εκλογές και επειδή είχα γνωρίσει κόσμο νόμιζα θα με έβαζαν υποψήφια στην Α’ Αθηνών και με καλεί ο Μητσοτάκης και μου λέει “είσαι μικρή, δεν μπορώ να σε βάλω. Προηγούνται άλλοι με μεγαλύτερη προϋπηρεσία στο κόμμα”. Τότε άρχισα να κλαίω κι αυτή ήταν η πρώτη μου μεγάλη απογοήτευση», θυμήθηκε η κυρία Αγγελοπούλου, σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης στη δημόσια τηλεόραση, λίγες ώρες προτού η ίδια διαβεί το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για να συναντηθεί με τον υιό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και σημερινό Πρωθυπουργό.

  • Η Αχτσιόγλου απάντησε σε όσους σχολίασαν την εμφάνισή της: Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά

    Το σεξιστικό και τοξικό πρόσωπο των τρολ του Διαδικτύου γνώρισε η Εφη Αχτσιόγλου, βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την εμφάνισή της σε βιντεοσκοπημένη δήλωση για το επίδομα του ρεύματος.

     

    Στο εν λόγω κομματικό βίντεο, η κυρία Αχτσιόγλου εμφανίστηκε άβαφη και εμφανώς κουρασμένη –είναι νέα μαμά– με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαδικτυακές επιθέσεις από δεξιών αποχρώσεων λογαριασμούς στα social media.

     

    Την κυρία Αχτσιόγλου έσπευσε να υποστηρίξει ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης με την εξής ανάρτηση:

    Ακολούθησε και ανάρτηση της ίδιας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

     

    «Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει», έγραψε στο Facebook.




text
  • Με τόση σκόνη δεν είσαι πλέον στο μποτιλιάρισμα, αλλά στο καραβάνι


    23 Απριλίου 2024, 20:14