171
Ο Παύλος Πολάκης εμβολιάστηκε στο Κέντρο Υγείας Σφακίων | Facebook

Ιδού και η απόδειξη: Η φωτογραφία του Παύλου Πολάκη από τον εμβολιασμό του

Protagon Team Protagon Team 6 Σεπτεμβρίου 2021, 22:09
Ο Παύλος Πολάκης εμβολιάστηκε στο Κέντρο Υγείας Σφακίων
|Facebook

Ιδού και η απόδειξη: Η φωτογραφία του Παύλου Πολάκη από τον εμβολιασμό του

Protagon Team Protagon Team 6 Σεπτεμβρίου 2021, 22:09

Λίγη ώρα αφότου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είχε αποκαλύψει στη συνέντευξή του στο Open ότι ο Παύλος Πολάκης εμβολιάστηκε και αυτός, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία του από εμβολιαστικό κέντρο – που αλλού; – στα Σφακιά.

Όπως έγραψε στη μακροσκελή του ανάρτηση, ο εμβολιασμός του δεν ήταν αποτέλεσμα πίεσης αλλά προσωπική του επιλογή. «Έκανα το Pfizer που φαίνεται να έχει την ψηλότερη προστασία από βαρειά νόσηση για την παραλλαγή δέλτα που τώρα είναι κυρίαρχη», γράφει.

Αφού παραθέτει τους (ιατρικούς/επιστημονικούς) λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση, δηλώνει ότι «ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο». Επιμένει όμως και στο ζήτημα των φαρμάκων: «μαζί με τα εμβόλια πρέπει να δώσουμε έμφαση στο φάρμακο, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην ενίσχυση του ΕΣΥ».

Τέλος επιτίθεται στην κυβέρνηση για το «φασιστικό» μέτρο της αναστολής εργασίας, αλλά και στα ΜΜΕ που, όπως λέει, όσο και λασπολογούν δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...