283
H pop star έλεγε ότι δεν έχει ανάγκη να βγάλει τα (λίγα) ρούχα της για να πουλήσει περισσότερο | Instagram/Τaylor Swift

Η Τέιλορ Σουίφτ λέει ολόγυμνη «Ready For It?» στο νέο της βίντεο

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2017, 12:02
H pop star έλεγε ότι δεν έχει ανάγκη να βγάλει τα (λίγα) ρούχα της για να πουλήσει περισσότερο
|Instagram/Τaylor Swift

Η Τέιλορ Σουίφτ λέει ολόγυμνη «Ready For It?» στο νέο της βίντεο

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2017, 12:02

Kάποτε είχε πει ότι δεν χρειάζεται να βγάλει τα ρούχα της για να πουλήσει τη μουσική της. Μάλλον όμως αναθεώρησε και τελικά όπως τόσες άλλες σταρ της ποπ σκηνής, το πήρε απόφαση και εμφανίστηκε ολόγυμνη στο τελευταίο βίντεο κλιπ της.

Ο λόγος για την Τέιλορ Σουίφτ η οποία στα πρώτα πλάνα του νέου της βίντεο εμφανίζεται όπως την γέννησε η μαμά της, ως φουτουριστικό ρομπότ-μανεκέν ή cyborg (βλ. φωτογραφία κάτω).

screen-shot-2017-10-23-at-10-10-32-am1

Το τραγούδι Ready For It θα βγει επισήμως στον «αέρα» την Πέμπτη, εκείνη όμως προτίμησε να δώσει μία πρώτη γεύση στους θαυμαστές της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram (κάτω).  H ανάρτηση είχε περισσότερα από 2,5 εκατ. views μέσα σε μόλις μία ώρα, οπότε μάλλον άξιζε η τολμηρή εμφάνιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

…Ready For It? Official Music Video out Thursday night. #ReadyForItMusicVideo

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Το 2014 σε συνέντευξή της η Σουίφτ είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να βγάλει τα ρούχα της όπως οι ανταγωνίστριές της. «Το βρίσκω ιδιαίτερα εύκολο να είμαι ντυμένη στις εμφανίσεις μου, γιατί δεν νιώθω ότι χρειάζεται να γδυθώ», είχε δηλώσει στο περιοδικό America’s Glamour .

Πέρυσι φερόταν να είναι εξοργισμένη από την έμπνευση του διάσημου τραγουδιστή Κέιν Γουέστ (συντρόφου της Κιμ Καρντάσιαν) να την παρουσιάσει στο βίντεο κλιπ του γυμνή στο κρεβάτι μαζί με διάφορους άλλους, γνωστούς και μη. Εντάξει, όχι ακριβώς την ίδια αλλά ένα κέρινο ομοίωμά της (δείτε το βίντεο κάτω)!

https://www.youtube.com/watch?v=MxS_4M3aLuM

Ήδη πάντως οι φαν της αναρωτιούνται στα social media αν η αγαπημένη τους τραγουδίστρια είναι όντως γυμνή στο βίντεο κλιπ ή φοράει κάποια ειδική στολή – ολόσωμη φόρμα που την κάνει να φαίνεται γυμνή. Στην πραγματικότητα, υποστηρίζουν πολλοί, η τραγουδίστρια δεν είναι γυμνή αλλά φοράει ένα λάτεξ κορμάκι χωρίς εσώρουχα, το οποίο χάρη στον ειδικό φωτισμό και τα γραφικά είναι σαν να μην υπάρχει.

…Ready For It? Official Music Video out Thursday night. #ReadyForItMusicVideo

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...