273
H Σκάλρετ Γιόχανσον σε πρεμιέρα της ταινίας «Avengers: Endgame». Να κοιτάει προς μία πολιτική καριέρα; | REUTERS/Monica Almeida

Η Σκάρλετ Γιόχανσον το σκέφτεται για πολιτική καριέρα

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2019, 11:01
H Σκάλρετ Γιόχανσον σε πρεμιέρα της ταινίας «Avengers: Endgame». Να κοιτάει προς μία πολιτική καριέρα;
|REUTERS/Monica Almeida

Η Σκάρλετ Γιόχανσον το σκέφτεται για πολιτική καριέρα

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2019, 11:01

Υπό μία έννοια, είναι κάτι που τη φέρνει πιο κοντά στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, δεδομένου ότι ο έλληνας υπουργός Οικονομικών είναι πολιτικός και έχει εκφράσει δημοσίως την επιθυμία να βγει μαζί της για «κοκτέιλς». Στα σοβαρά όμως, η δήλωση της Σκάρλετ Γιόχανσον ότι σκέπτεται να ασχοληθεί με την πολιτική δεν είναι κάτι που πρέπει να μας αφήσει ασυγκίνητους.

Η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για πολιτική κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την προώθηση της ταινίας «Avengers: Endgame».

«Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να επέλθει αλλαγή είναι η πολιτική σε τοπικό επίπεδο. Ίσως σε κάποιο σημείο στο μακρινό μέλλον, να αισθανθώ ότι δέχομαι κάλεσμα, απλά μέχρι τώρα δεν συνέβη» δήλωσε η 34χρονη καλλονή, η οποία πάντως έχει τα τελευταία χρόνια πυκνώσει τη δράση της και εκτός στούντιο, κυρίως λόγω της έλευσης του Ντόναλντ Τραμπ στην εξουσία.

Τον Ιανουάριο του 2017, στο περιθώριο της ορκωμοσίας του Τραμπ ως 45ου προέδρου των ΗΠΑ, η Γιόχανσον είχε πρωταγωνιστήσει στην παρθενική πορεία γυναικών προκειμένου να καταδείξει τον επικίνδυνο σεξισμό στη ρητορική του νέου ενοίκου του Λευκού Οίκου.

Κατά τα άλλα και καθώς η σειρά των ταινιών «Avengers» ολοκληρώθηκαν, η Γιόχανσον εξέφρασε την ελπίδα το τελευταίο φιλμ να λειτουργήσει ως «μια εμπειρία κάθαρσης για τους ανθρώπους». «Ελπίζω ότι θα δημιουργεί μια γλυκόπικρη αίσθηση ικανοποίησης στους θεατές» προσέθεσε.

Η ταινία έχει διάρκεια περίπου τρεις ώρες και έχει συζητηθεί πολύ.

«Φέρτε μερικά αμύγδαλα» συνέστησε η Σκάρλετ Γιόχανσον σε όσους θεωρούν ότι είναι πολύ μεγάλης διάρκειας έργο.

«Νιώθω ότι οι άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν τρεις ώρες» δήλωσε η ηθοποιός. «Δεν θυμάμαι ποια ήταν η διάρκεια του «Infinity War». Πρέπει να ήταν γύρω στις τρεις ώρες. Νομίζω ότι είναι εντάξει. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να το χειριστούν» είπε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...