270
Ο Χάρι και η Μέγκαν κατά την επίσκεψή τους στο μνημείο των Δίδυμων Πύργων, στη Νέα Υόρκη, τον Σεπτέμβριο | EPA/PETER FOLEY

Η Μέγκαν και ο Χάρι ξανά στην αγκαλιά της Ελισάβετ

Protagon Team Protagon Team 15 Απριλίου 2022, 12:18
Ο Χάρι και η Μέγκαν κατά την επίσκεψή τους στο μνημείο των Δίδυμων Πύργων, στη Νέα Υόρκη, τον Σεπτέμβριο
|EPA/PETER FOLEY

Η Μέγκαν και ο Χάρι ξανά στην αγκαλιά της Ελισάβετ

Protagon Team Protagon Team 15 Απριλίου 2022, 12:18

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, συναντήθηκαν την Πέμπτη με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή τους από τη Βρετανία και τα βασιλικά τους καθήκοντα, τον Μάρτιο του 2020.

Το ζευγάρι και το Μπάκιγχαμ προσπάθησαν να κρατήσουν την επίσκεψη μυστική, αλλά δύσκολα θα ξέφευγε ένα τέτοιο γεγονός από τα λαγωνικά του βρετανικού Τύπου.

Οπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός τους, έπειτα από την αποκάλυψη της The Sun, το ζευγάρι έκανε μια στάση στη Βρετανία καθ’ οδόν προς την Χάγη, όπου θα παρακολουθήσει τους Αγώνες των βετεράνων Invictus και πρόσθεσε ότι ο Χάρι είχε εκφράσει την επιθυμία να συναντήσει τη γιαγιά του.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν, ενώ δεν δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες από την επίσκεψη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, ο Χάρι και η Μέγκαν συναντήθηκαν επίσης με τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα στη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

Το ταξίδι ήταν μία καλή ευκαιρία, όπως έγραψε η εφημερίδα, για να σπάσει ο πάγος ανάμεσα στο ζευγάρι και τη βασιλική οικογένεια.

Ο 37χρονος Χάρι, ο οποίος εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ μαζί με την 40χρονη Μέγκαν, δεν παρευρέθηκε στο μνημόσυνο του παππού του Φιλίππου, δούκα του Εδιμβούργου, τον περασμένο μήνα, διαμαρτυρόμενος για την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να μην παρέχει πλέον προσωπικό ασφαλείας σε αυτόν και την οικογένειά του, όταν βρίσκονται σε βρετανικό έδαφος.

Η βασίλισσα, η οποία σύντομα θα γίνει 96 ετών, αντιμετωπίζει προβλήματα κινητικότητας και δεν παρέστη στην τελετή της Μεγάλης Πέμπτης στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Γουίνδσορ, ενώ δεν θα παραστεί και στην τελετή για την ημέρα του Πάσχα.

Ο Χάρι και η Μέγκαν θα παραμείνουν μία εβδομάδα στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...