243
|

Η Κατερίνα Νοτοπούλου πρώτη σε σταυρούς στη Θεσσαλονίκη!

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2019, 22:50

Η Κατερίνα Νοτοπούλου πρώτη σε σταυρούς στη Θεσσαλονίκη!

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2019, 22:50

Αν πρέπει να εικονογραφήσεις την μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα Τσίπρα μπορείς να κοιτάξεις τι συνέβη στη σταυροδοσία στην Α’ Θεσσαλονίκης, όπου το κόμμα εκλέγει πέντε βουλευτές. Υπουργοί τις τετραετούς διακυβέρνησης, όπως ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Νίκος Παρασκευόπουλος δεν εκλέγονται, ενώ αντιθέτως πρώτη σε σταυρούς εμφανίζεται η Κατερίνα Νοτοπούλου, υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές!

Σε ποσοστό ενσωμάτωσης των σταυρών στο 50%, η κυρία Νοτοπούλου είναι με διαφορά πρώτη, ενώ δεύτερος ακολουθεί ο Γιάννης Αμανατίδης και τρίτος ο δημοσιογράφος Χρήστος Γιαννούλης που ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Οπως φαίνεται εκλέγεται και ο προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις, ενώ την πεντάδα κλείνει ο επίσης δημοσιογράφος Αλέκος Τριανταφυλλίδης. Πρόκειται για πρόσωπα με απόλυτη πίστη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ (ας μην ξεχνάμε ότι ο κ. Ζουράρις έχει δηλώσει «ερωτευμένος» με τον κ. Τσίπρα, ενώ η κυρία Νοτοπούλου είχε διατελέσει διευθύντρια του γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, προτού «αναβαθμιστεί» σε υφ. Μακεδονίας – Θράκης.

Αν έχει μια κάποια σημασία, ενώ η κυρία Νοτοπούλου θριάμβευσε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο αντίπαλός της στις δημοτικές υποψήφιος με τη ΝΔ για τη δημαρχία Νίκος Ταχιάος φαίνεται να μην τα καταφέρνει.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης η ΝΔ εκλέγει επτά βουλευτές. Πρώτος είναι ο Κώστας Καραμανλής που ως πρώην Πρωθυπουργός εκλέγεται αυτομάτως και ακολουθούν ο Κώστας Γκιουλέκας, η Ελένη Ράπτη, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Στράτος Σιμόπουλος, η Αννα Ευθυμίου και ο Δημήτρης Κούβελας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...