319
Η Μπέτυ Μπαζιάνα φωτογραφημένη να παρακολουθεί τις διαδικασίες της δίκης της Χρυσής Αυγής | Nikos Libertas / SOOC

H Μπέτυ Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2019, 10:27
Η Μπέτυ Μπαζιάνα φωτογραφημένη να παρακολουθεί τις διαδικασίες της δίκης της Χρυσής Αυγής
|Nikos Libertas / SOOC

H Μπέτυ Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2019, 10:27

Δεν τη λες και εμφάνιση-έκπληξη. Οι φωτορεπόρτερ είχαν ειδοποιηθεί και έτσι περίμεναν να φωτογραφήσουν την Μπέτυ Μπαζιάνα να παρακολουθεί σκεπτική τις διαδικασίες της δίκης της Χρυσής Αυγής το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου 2019. Η ημερομηνία αναφέρεται γιατί μετράμε πια τέσσερα χρόνια σε αυτήν την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και η δίκη δεν λέει να τελειώσει –στον αντίποδα οι υπόδικοι χρυσαυγίτες ασκούν με χαρακτηριστική άνεση πολιτική καριέρα και διεκδικούν την ψήφο των Ελλήνων (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κασιδιάρης που βάζει υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων).

Από καιρό σε καιρό πάντως, όλα αυτά τα χρόνια, κυβερνητικά στελέχη περνούν από την ειδική δικαστική αίθουσα στον Κορυδαλλό και δείχνουν το ενδιαφέρον τους για τη βαλτωμένη αυτή διαδικασία. Το έχει κάνει για παράδειγμα ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Τώρα ήταν φαίνεται η σειρά της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα, η οποία, φορώντας ένα μαύρο πέτσινο τζάκετ και τζιν, εμφανίστηκε στην αίθουσα, συνομίλησε με άλλους παρευρισκόμενους και είχε έναν θερμό εναγκαλισμό με τη Μάγδα Φύσσα, τη χαροκαμένη μητέρα του Παύλου Φύσσα που η δολοφονία του τον Σεπτέμβριο του 2013 είχε οδηγήσει στις μαζικές συλλήψεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Η παρουσία της κυρίας Μπαζιάνα, πέραν της εκδήλωσης του προσωπικού της ενδιαφέροντος για την υπόθεση, υπηρετεί και έναν επικοινωνιακό ρόλο καθώς επιχειρεί να αποκρούσει τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κωλυσιεργεί σκοπίμως με τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα έφθασε πρώτη στην αίθουσα, στις 9:15, συνοδευόμενη από μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε θέση στα έδρανα του κοινού. Συνομίλησε με τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, όπως τον Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΜΕ.

Στα διαλείμματα της ακροαματικής διαδικασίας συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και πολίτες που παρακολουθούν τη δίκη.

«Αυτό που θα γίνει εδώ θα είναι ένα μήνυμα για όλους μας» φέρεται να είπε η κυρία Μπαζιάνα και ευχήθηκε καλή δύναμη στον κ. Θεοδωρόπουλο και κουράγιο στη μητέρα του Παύλου Φύσσα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...