247
Στη συνέντευξη αναφέρεται ότι υπήρχε ευρύτερο φάσμα επικοινωνιών είτε του κ. Καμμένου είτε συνεργατών του | ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIMENEWS

Γιαννουσάκης: «Ο κ. Καμμένος μου είπε “δώσε τον Μαρινάκη”»

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2017, 20:25
Στη συνέντευξη αναφέρεται ότι υπήρχε ευρύτερο φάσμα επικοινωνιών είτε του κ. Καμμένου είτε συνεργατών του
|ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIMENEWS

Γιαννουσάκης: «Ο κ. Καμμένος μου είπε “δώσε τον Μαρινάκη”»

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2017, 20:25

Νέα συνέντευξη στο περιοδικό Unfollow δίνει ο ισοβίτης για την υπόθεση του Noor 1 Μάκης Γιαννουσάκης. Η συνέντευξη δημοσιεύεται υπό τον τίτλο «Ο κ. Καμμένος μου είπε “δώσε τον Μαρινάκη”».

Ο ισοβίτης υποστηρίζει ότι ο βασικός λόγος των επικοινωνιών του υπουργού Αμυνας μαζί του ήταν για να τον πείσει να καταθέσει εναντίον τού επιχειρηματία και προσθέτει ότι εάν γίνει τελικώς εξεταστική επιτροπή (σχετικό αίτημα κατέθεσε την Πέμπτη η ΝΔ) θα τοποθετηθεί πλήρως.

Οπως γράφει το Unfollow, ο Γιαννουσάκης στη συνέντευξη που έδωσε στον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, υποστηρίζει ότι εξαιτίας αυτής της πίεσης προσήλθε εκείνο το βράδυ η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά κυρία Τζίβα για να πάρει κατάθεση, παρότι ο ίδιος υποστηρίζει ότι εξαρχής είχε κάνει ξεκάθαρο ότι δεν είχε τίποτα να καταθέσει.

Το μόνο που έδωσε, ανεπίσημα εκείνο το βράδυ και επίσημα με κατάθεση λίγες μέρες μετά, ήταν αντίγραφα της κίνησης του εταιρικού λογαριασμού του, που κατά τον Γιαννουσάκη δεν έχουν σχέση με την υπόθεση.

Παράλληλα, ο Γιαννουσάκης αρνείται ότι απευθύνθηκε ο ίδιος και ζήτησε τη βοήθεια του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου. Επιμένει ότι ήταν αυτοί που τον προσέγγισαν και όχι το αντίθετο: «Εγώ δεν ζήτησα ποτέ τη βοήθεια του κ. Καμμένου. Οπως και δεν ζήτησα ποτέ τον κ. Τριανταφυλλόπουλο». Υπενθυμίζουμε ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας υποστήριξε -στις 3 Ιουλίου 2017, στη Βουλή- ότι, κατά βάση, τον έβαλε να επαναλάβει την απόρρητη κατάθεσή του από τον Ιούλιο του 2015.

Ο Γιαννουσάκης επιμένει ότι υπάρχει ένα ευρύτερο φάσμα επικοινωνιών είτε του κ. Καμμένου είτε συνεργατών του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...