199
/ | INTIMEnews

Γιάννος Παπαντωνίου: Με προφυλάκισαν βάσει του δόγματος Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2020, 13:45
/
|INTIMEnews

Γιάννος Παπαντωνίου: Με προφυλάκισαν βάσει του δόγματος Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2020, 13:45

Βρέθηκα στη φυλακή, όχι μόνο χωρίς δίκη, αλλά χωρίς καν παραπομπή σε δίκη, τονίζει σε συνέντευξή του στην Αthens Voice ο αποφυλακισθείς πια πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννος Παπαντωνίου, σημειώνοντας τη χρονική συγκυρία κατά την οποία αποφασίστηκε η προφυλάκισή του. Εννέα ημέρες -όπως υποστηρίζει- μετά την παρουσίαση του λεγόμενου «δόγματος Πολάκη» (εδώ) στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάνοντας λόγο για θλιβερή και μοναδική στη Μεταπολίτευση χειραγώγηση της Δικαιοσύνης επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο Γιάννος Παπαντωνίου κατηγόρησε τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα ως συντονιστή των διώξεων εναντίον του, με μεθόδους που εφαρμόζουν αυταρχικοί ηγέτες, όπως ο Πούτιν και ο Ερντογάν, εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων.

«Ο Τσίπρας και η ομάδα του βάδιζαν στα χνάρια του Τσάβες, του Πούτιν και του Ερντογάν. Αν ο Τσίπρας κέρδιζε και επόμενη θητεία, τώρα θα συζητούσαμε τα σχέδια του για το …2030, όπως συμβαίνει στην σημερινή Ρωσία με τον ισόβιο Πουτιν», παρατήρησε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξή του ο κ .Παπαντωνίου στρέφει στη συνέχεια τα «πυρά» του στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου τον οποίο και κατηγορεί -με αφορμή τη διαγραφή του- για πολιτική εκκαθαρίσεων στο κόμμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...